Tehnički kutak > Tuning skutera
Počeo mi je ribat motor je li moguce zbog narda ?
zipst:
mom susidu se rasua iglicasti, kroz kanale su dosli komadici u cilindar, satralo cil, klip, na klipu i glavi tragovi nabijanja lezaja...ma grozota. ok, skine on to, kupi novi kit, stavi, pocne ga razradivat i posli 170 km se ugasi u voznji. idemo rastavit, kad ono osta komad lezaja u blokovima negdi oko radilice, opet kroz kanal u cilindar i opet ista prica :toothy3: :happy8:, tako da ti je bolje to sad sve rastavit, ili uzmi 2 kita, nek se nađe :glasses9:
RRacing:
hahahah a jbt kakav lik..... svacas da tlak koji se stvara u cilindru da izlazi na otvoru z aauspuh tako da taj komad nije mogo ostat nikako u mašini a tomu je osto iglicasti djelici jer se rasuo s unutarnje strane klipa...pa mu je osto ....ma neznam nija sam sta pisem vise....-.- :laughing9: :laughing9: :laughing7:
giannelli:
--- Citat: zipst - 25 Studeni, 2009, 18:02:01 ---mom susidu se rasua iglicasti, kroz kanale su dosli komadici u cilindar, satralo cil, klip, na klipu i glavi tragovi nabijanja lezaja...ma grozota. ok, skine on to, kupi novi kit, stavi, pocne ga razradivat i posli 170 km se ugasi u voznji. idemo rastavit, kad ono osta komad lezaja u blokovima negdi oko radilice, opet kroz kanal u cilindar i opet ista prica :toothy3: :happy8:, tako da ti je bolje to sad sve rastavit, ili uzmi 2 kita, nek se nađe :glasses9:
--- Kraj citata ---
to se i meni dogodilo kad se kavez lezaja odlomio i uletio kroz usis izmedu klipa i cilindra.. glava klip i cilindar gotov.
ima u projektu slike kako ta steta izgleda grozno. :laughing7:
vanjossi:
klip i prstenove mozes jeftinije nabaviti..konkurencija a ne top...
Crazy Kuree:
dali ti je skuter možda zračno hlađen? ovo izgleda kao da je osto bez ulja ili vrlo lošeg ulja, a rupa ti se počela pravit na klipu? ak jest to bi bilo zbog premalog karburatora ili pretople svjećice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju