Tehnički kutak > Napravi sam
sređivanje blokova
Zeljac:
e sada mene zanima jel ko takvo sta radio na ditechu pjur jetu itd . kuzim da on drugacije sve obrnuto ali opet mi malo sumljivo da naprimjer ne bi dobio poliranjem kanala ispuha i usisa onih sastrane oko klipa na celindru ?????? :dontknow:
SRAD:
--- Citat: ivanm - 25 Studeni, 2009, 12:15:41 ---
na malossi c4 ležajima odtokaren je dio sa strane gdje je otvorena strana ležaja, ta otvorena strana ide u blok, kad se tako ugradi, kanalić za smjesu u bloku je potpuno otvoren a inače ga vanjska košuljica ležaja zatvara djelomično.
--- Kraj citata ---
Da to je ispravan postupak ugradnje. Inače i GP 125/250 motori imaju klasičan kanal za podmazivanje ležaja a blok iznutra je lagano matiran, jedino je ispušni kanal na cilindru ispoliran za eliminaciju nakupljanja gareži :icon_thumright:
Johnny iber:
moje misljenje je da se cim bolje gorivo rasprsi po cilindru bolje je sagorijevanje i bolje perfomanse...
ali opet previse je razlicitih misljenja treba napravit usporedbu... uzet dvie masine isto ih preradit i na jednoj ispolirat a na drugoj pjeskarit blokove, ali da se cjeli setup preslozi s jedne na drugu da nebi bilo to je zbog ovog ili onog.... onda bi se jasno vidilo koje se vise isplati
CoK:
--- Citat: Johnny iber - 11 Rujan, 2011, 08:49:07 ---moje misljenje je da se cim bolje gorivo rasprsi po cilindru bolje je sagorijevanje i bolje perfomanse...
ali opet previse je razlicitih misljenja treba napravit usporedbu... uzet dvie masine isto ih preradit i na jednoj ispolirat a na drugoj pjeskarit blokove, ali da se cjeli setup preslozi s jedne na drugu da nebi bilo to je zbog ovog ili onog.... onda bi se jasno vidilo koje se vise isplati
--- Kraj citata ---
nemoguce je sloziti dva identicna setupa, pogotovo ako bi se prebacivalo s jednog na drugi
Johnny iber:
--- Citat: CoK - 11 Rujan, 2011, 13:43:24 ---nemoguce je sloziti dva identicna setupa, pogotovo ako bi se prebacivalo s jednog na drugi
--- Kraj citata ---
zakaj ne!? jedino bi razlika bila u blokovima ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju