Tehnički kutak > Napravi sam
sređivanje blokova
DvdAerox:
smisao svega je eliminirati potencjalne zidove i prepreke dolazecoj smjesi, koliko pomaze poliranje neznam, ali sam svugdje vidio da na ozbiljnim setupima (ne njemackim :toothy12:) vole pjeskariti blokove i pokitat rupe kroz koje tece smjesa koja podmaze lezajeve s tim da se pusti sitna rupica na istim (da se lezajevi ne sjebu) i da se jos eliminiraju sve te prepreke (ko sta je gumy radio) da smjesa ima bolji protok ka kanalima.. Imao sam i slike nekih takvih blokova, medjutim hard disk je odradio svoje.. btw. kada se blokovi kitaju preporucuju vremensko otvaranje istih da se kontrolira stanje kita..
gokiSP:
rupe za podmazivanje se zatvaru zbog nabijanja kompresije i kad se to radi onda se stavljaju malossi lezajevi koji imaju vanjski prsten na stari polutke radilice malo otokaren zbog podmazivanja
Giz:
To volim. INFORMACIJE. :icon_thumright:
Ovo za lagere nisam znao da malossi ima takve. Hmmm... nice to know. :headbang:
gokiSP:
to su trkaci lezajevi ;D znam da su ih neki koristili ali koliko znam ostavili su kanale za podmazivanje tako da svrha nikakva jer eto omogucuju podmazivanje kad se zatvore kanali a da su u jos necemu bolji neznam :dontknow:
DvdAerox:
--- Citat: gokiSP - 24 Studeni, 2009, 19:06:07 ---rupe za podmazivanje se zatvaru zbog nabijanja kompresije i kad se to radi onda se stavljaju malossi lezajevi koji imaju vanjski prsten na stari polutke radilice malo otokaren zbog podmazivanja
--- Kraj citata ---
Za lezajeve nisam znao, ali nisi razumio, pokitaju se rupe ali se na istima naprave nove, manje pa mozes stavit koje lezajeve hoces..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju