Tehnički kutak > Napravi sam
sređivanje blokova
Giz:
--- Citat: dhorvat - 24 Studeni, 2009, 09:39:48 ---Ovaj je gori od alfe po pitanju teorije :toothy3:
--- Kraj citata ---
Prakse.. :icon_tongue: :icon_tongue: ;D
Naturpijao sam se ja podosta glava na Opelovim motorima i rezultati su jako vidljivi.
Što na flowbenchu, što na ponašanju motora i snazi.
gumy:
evo ovako:
ovo s poliranim blokom, na minareli mašini sam imao due+, shota, 21 karb, serijska prirubnica, polini evo usis i malossi hpc radilicu(pune polutke). znači mjenjao sam ležajeve radilice, i usput sam ispolirao blokove da vidim hoće biti kakve razlike. ništa drugo nisam dirao(ni karb, ni prijenos, baš ništa), i kad sam to složio skuter je bolje dizao okretaje i malo je bolje išao nego prije..
drugo sređivanje blokova je bilo sa turpijanim trophyiem, yasuni c16, isto 21karb, serijska prirubica, polini evo usis i malossi radilica. (ovo s prvih slika u temi)
skuter je jebeno dizao okretaje, odlično je i išao..
evo filmić kako je dizao okretaje s lera(prvi s gljivom, drugi s airboxom sređenim)
vanjossi:
a onda je ok polirat blokove.. :icon_thumright:
Giz:
NHF ali ja tu ne primjetim ništa posebno osim činjenice da su federi kvačila tvrdi, da je frga poštelana i da imaš jako malu centrifugalnu masu.
Ako je to mjerilo boljega... Onda je svakako bolje. Po tome i moj TGB ima 20ks jer jako slično ovome navlači okretaje (da budem realan, ipak malo sporije nego ovo ali jako jako blizu) :icon_thumright:
Po meni je mjerilo boljega snaga i moment. ;)
Ako si ti skinuo pol sekunde na navrtavanju to i dalje NEMORA značiti da nisi mogao još bolje sa nekim drugim preradama.
To dali če brže ili sporije navlačiti okretaje ne znači AMA BAŠ NIŠTA!
Poliranjem blokova nisi ubrzao smjesu jer se ona ne kliže unutar blokova. Samo si smanjio turbulenciju te tako efektivno povečao promjer medija kroz koji se kreče smjesa. Istina, u samom trenu odvrtanja gasa če biti veči šus jer su gubitci manji ali kroz vrijeme se lako može desiti da nakon toga smjesa uspori i što si onda dobio osim odziva? Da, to može značiti bolju reakciju ali jednako tako može i USPORITI smjesu u periodu vremena kad se vakum počne izjednačavati jer nema inercije i brzine protoka što je BITAN faktor rada 2T auspuha a to je čista logika i fizika. Ako je ista količina smjese, brže če se kretati kroz manji presjek ako je vakum/tlak isti. Dvosjekli mač i kao što sam rekao, za razumjeti dinamiku fluida i što utječe na povečanje preformansi nije dovoljno primiti biaks i gas na poliranje...
PS
Poanta nije da idem kontra osobe. NE!!
To mi nije cilj. Cilj je biti realan i svjestan što radi što i kako do nečega što si zacrtao a za to je potrebno ipak malo više znanja od pukog poliranja blokova.
Često puta si kažemo da je nešto zaslužno no ispadne da je sasvim 3. stvar zaslužna za rezultate.
Doživio sam to all too many times. :icon_thumright:
gumy:
pa razumijem te u potpunosti, odmah sam u prvom postu napisao da nisam siguran kakav će to rezultat dati! :icon_thumright: eto kao i u prošlom postu, skuter je išao mrvicu bolje, i bolje dizao okretaje, e sad da se isplati tolko dr#at% s poliranjem, po meni baš i ne (ukupno je bilo oko 10ak sati rada oko ovoga sve zajedno sa šmirglanjem), isto tako na bigbore mašini koju sada vozim nisam polirao. to sam čisto spomenio zbog toga jer sam puno puta vidio na forumu da svi spominju poliranje blokova, pa sam se samo osvrnio na to da malo raspravimo!
edit: na ova dva filmića je prerađeni blok s prvih slika, ne onaj onako polirani!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju