Općenito > Generalno o skuterima
meil prema uvozniku kymca
eladio:
..ja cu samo kratko..
g. Odin , bar onoliko koliko ga ja poznam, je vrlo profesionalna osoba, uvjek spremna na dogovor,
sto se mene tice :
na svaki mail dobijem odgovor, i na svaki poziv se odazove..
a sto se tice testiranja, nikad, ali nikad nije pokusao utjecat na sam rezultat testiranja..
nadalje, samim tim sto ovako na forumu odgovara na poruke, takodjer puno govori o tendenciji da usluga bude sto bolja..
sve u svemu , ipak mislim da se sve moze dogovoriti s njime..
znam i mrcinu , ociti peh ga je jako isfrustrirao, 40 dana cekanja "novog skutera" je ucinilo svoje i treba i to razumjeti..
svejedno , u skuter i problematiku skutera necu ulaziti, nisam mehanicar..
tako da, u konacnici predlazem da se probate dogovoriti sami , recimo preko telefona..
bar bi ja tako.. :frajer:
ovako, uvjek se sve moze krivo interpretirati , a Vi sami ipak najbolje znate sta je fer..
evo cini mi se da je mrcina spomenuo neki iznos gore.. pa dalje nastavite preko telefona :icon_thumright:
mrcina:
znam eladio ali ipak nije trebao tako krenuti i ovo nebi eskaliralo.
sad kad je skuter trebao konačno raditi onako kako treba, sranje opet sve iznova i vjerojatno opet čekanje na popravak.
moraš me razumjeti več sam jednom prošao golgotu čekanja na popravak i otuda svaki moj odgovor na kvar skutera.
ako nedobim odgovor kakav očekujem slijedi opet servis i krpanje skutera dok ne prođe garancija.
to me boli jer gledajuči unazad i gledajuči unaprijed znam što me čeka, ali onda više nebude garancije a skut bu u banani zbog istog kvara ili čak sličnog.
kad sam gazdi karmata rekao da opet nešto zuji , odgovor je bio pa što opet to se samo tebi dešava.
ja nisam znao što reč u tom trenu i nešto sam promrmljao.
sad mi ostaje da ga popravim i liferujem dalje. ali to nebude karmat več drugi servis jer ovakav odgovor me totalno odbio od njih.a usto imaju prepun servis i posla preko glave.
enigma:
shvaćam da je mrcina vrlo frustriran nastalom i dakako prošlim situacijama i njegova je reakcija sasvim opravdana.
isto tako, čini mi se da je eladio dobro rekao
--- Citat: eladio - 18 Lipanj, 2007, 18:53:58 ---..ja cu samo kratko..
sto se mene tice :
na svaki mail dobijem odgovor, i na svaki poziv se odazove..
nadalje, samim tim sto ovako na forumu odgovara na poruke, takodjer puno govori o tendenciji da usluga bude sto bolja..
sve u svemu , ipak mislim da se sve moze dogovoriti s njime..
pa dalje nastavite preko telefona :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dakle, čovjek je pokazao dobru volju, treba smireno telefonski riješiti nastalu situaciju i iskreno se nadam da će tako i bit.
Punisher:
Isto se slažem i sa mrcinom, ali i eladiom i enigmom... dalje ne bih ulazio u rasprave, ali samo da vam kažem da probate to riješiti bez ikakve pompe.
Mogu samo reći da se Odin jako dobro odnosio prema meni - i profesionalno i prijateljski što je dodatan plus. Ja ga napucavao pitanjima do boli dok je on meni na sve odgovorio jasno i da sve razumijem pošto tek ulazim u svijet ozbiljnijih financija i svijet banaka i novca...
Isto tako i ja bih bio lud 'ko puška' da me motor toliko gnjavi...
speed:
dogovorite se,nije lijepo da se prepucavate kao djeca,mi smo mala zemlja,ne mozemo tako jedan protiv drugoga,na obje strane je u koristi da se dogovorite
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju