Općenito > Generalno o skuterima
meil prema uvozniku kymca
mrcina:
od kuda da pocnem sa ovom porukom.
neznam ja sam laik to bi bio najkraci opis , ali to nije to.
u ovih godinu dana od kada sam kupio kymco B&W 125 kod RPM-a u zagrebu nakon samo 150km zadovoljstva krenuli su samo problemi.
prvo je bio problem sa glvom u kojoj je vodilica ventila bila jajacasta.
drugi servis je bio servis kod zamjene vodene pumpe koju nisu zamijenili kod zamjene glave , a bilo im je napomenuto da curi na njoj.
kod tog drugog servisa spomenuto je da se cuje struganje kod zadnjeg kotaca koje nije nis napravljeno vec je receno da je sve ok i da to tak mora biti.
treci servis famozna svjecica koju sam sam, mogao zamijeniti ali nema veze.
e sad sto se opet sa njim desava neznam, znam da opet onako zuji (slicno) kao prviput te da jedva dolazim od 70 na 90km/h.
bio sam u servisu i gazda servisa (karmat) je rekao da stoje da se samo to kod mene desava što nije tocno jer isti problem ima jos jedna osoba samo neznam koji skuter vozi a sa njim sam u vezi premo e-maila.
osim toga što zuji nešto melje u predjelu variomata pod deklom tako da mi to nije jedini kvar na skuteru.
prilikom razgovora rekao sam gazdi servisa da navedene kvarove rijesimo najjednostavnijim i najbrzim popravkom a to je kompletnom zamjenom masine, na sto je on rekao da bez vas nece to uraditi.
dakle moj problem na skuteru nije rijesen prviput vec se ponavlja.
zato bih vas molio da se moj problem rijesi u garantnom roku jer nebih htio da to isto prozivljavam opet.
imamo cetiri mogucnosti :1 popravak koji nece rijesiti moj problem kvarenja skutera
2 zamjena cijele masine
3 zamijena cijelog motora (na to necete pristati)
4 povratak sredstava kojima je kupljen motor ( jos manje cete na to pristati)
to su cetiri solucije od kojih dvije su realne a dvije nisu, ali po zakonu o potrosacima sve cetiri solucije su realne jer je skuter jos pod garancijom.
pozdrav .
ps.
ako je ikako moguce da se zamijeni masina i da se konacno stane na kraj tim neugodnostima kojih je u proslom periodu od godine dana bilo i previse.
odin:
--- Citat: mrcina - 18 Lipanj, 2007, 13:06:29 ---od kuda da pocnem sa ovom porukom.
neznam ja sam laik to bi bio najkraci opis , ali to nije to.
u ovih godinu dana od kada sam kupio kymco B&W 125 kod RPM-a u zagrebu nakon samo 150km zadovoljstva krenuli su samo problemi.
prvo je bio problem sa glvom u kojoj je vodilica ventila bila jajacasta.
drugi servis je bio servis kod zamjene vodene pumpe koju nisu zamijenili kod zamjene glave , a bilo im je napomenuto da curi na njoj.
kod tog drugog servisa spomenuto je da se cuje struganje kod zadnjeg kotaca koje nije nis napravljeno vec je receno da je sve ok i da to tak mora biti.
treci servis famozna svjecica koju sam sam, mogao zamijeniti ali nema veze.
e sad sto se opet sa njim desava neznam, znam da opet onako zuji (slicno) kao prviput te da jedva dolazim od 70 na 90km/h.
bio sam u servisu i gazda servisa (karmat) je rekao da stoje da se samo to kod mene desava što nije tocno jer isti problem ima jos jedna osoba samo neznam koji skuter vozi a sa njim sam u vezi premo e-maila.
osim toga što zuji nešto melje u predjelu variomata pod deklom tako da mi to nije jedini kvar na skuteru.
prilikom razgovora rekao sam gazdi servisa da navedene kvarove rijesimo najjednostavnijim i najbrzim popravkom a to je kompletnom zamjenom masine, na sto je on rekao da bez vas nece to uraditi.
dakle moj problem na skuteru nije rijesen prviput vec se ponavlja.
zato bih vas molio da se moj problem rijesi u garantnom roku jer nebih htio da to isto prozivljavam opet.
imamo cetiri mogucnosti :1 popravak koji nece rijesiti moj problem kvarenja skutera
2 zamjena cijele masine
3 zamijena cijelog motora (na to necete pristati)
4 povratak sredstava kojima je kupljen motor ( jos manje cete na to pristati)
to su cetiri solucije od kojih dvije su realne a dvije nisu, ali po zakonu o potrosacima sve cetiri solucije su realne jer je skuter jos pod garancijom.
pozdrav .
ps.
ako je ikako moguce da se zamijeni masina i da se konacno stane na kraj tim neugodnostima kojih je u proslom periodu od godine dana bilo i previse.
--- Kraj citata ---
Ti fakat nisi normalan.
Ne kuzim cemu ovaj biser.
Sad mi je zao uopce sto sam ti odgovorio to sto jesam.
odin:
--- Citat: mrcina - 18 Lipanj, 2007, 13:06:29 ---od kuda da pocnem sa ovom porukom.
--- Kraj citata ---
kad se vec samaramo, neka vide drugi sto sam ja tebi odgovorio, smatram da se prema tebi postupalo izuzetno profesionalno i pristojno, svaku tvoju reklamaciju se rijesilo. Da sam znao da si toliko jadan da ces pustiti na forum mail koji si poslao meni, nema sanse da bih ti ponudio to sto sam ponudio, vec bi te fino rjesavali redovnom procedurom.
Tvoji niski i podli udarci govore dovoljno tebi na cast.
Bok Miljenko,
Zao mi je da opet imas problema sa skuterom.
Karmat mora dijagnosticirati kvar, to je onaj problem najveci, treba vidjeti gdje je zapelo. Ako se slazes, mozemo prebaciti skuter kod nas da ga mi popravimo. Da vidimo da li je uopce problem od strane skutera, tj. tvornicki, ili neke druge prirode. Jednostavno mi je nevjerojatno da netko moze imati toliko razlicitih problema sa skuterom, pogotovo Bet&Winom sa kojim zaista nikad nismo imali takvih problema…
U svakom slucaju, razumijem tvoju frustraciju, i ako se slazes, nudim ti sljedece:
1. Ako se pokaze da je novi kvar pokriven jamstvom, mi od tebe otkupimo skuter po trzisnoj cijeni.
2. Ako se pokaze da je kvar uzrokovan losim rukovanjem, uzmemo u obzir trosak popravka, i umanjimo trzisnu cijenu za taj iznos, i otkupimo skuter od tebe.
Mislim da sam ponudio posten deal, ako se slazes, javi pa da krenemo u realizaciju. Razumijem tvoju poziciju, i vjeruj da mi je stalo da, kad vec nisi imao srece sa skuterom, nemas i dalje sokove.
Ja cu se jos cuti sa karmatom, da vidimo sta je sad opet sa tim nesretnim bet&winom…
Nikon:
ja nebi nikad prista na trenutnu trzisnu cjenu jer od 150tog kilometra ga skuter muci a to znaci da ga je NOV noventi pocea zafrkavat i vi niste bili u stanju rijesit problem..
dakle dajte NOV skuter a ne otkup.. on je uredno pita samo MASINU novu... ... kocnice i sl. su odlezale svoje ... a sve se naplati kad tad... jer je skuter potrosna roba.. nije napravljen da traje 20 godina nego ga za 7 godina nemos ni prodat ni darovat...
vi mu nudite cingu mingu rijesenja koja VAMA odgovaraju a ne KUPCU... vi pruzate uslugu NAMA a ne mi VAMA. Na VAMA je da usluga bude profesionalna i da kupac bude zadovoljan za potrosen novac od kojeg VI zivite.
Posto niste u stanju u vise navrata popravit motor i ovaj se konstantno kvari...
ili je tvornicka greska (KOJU NE PRIZNAJETE) ili ste ga u servisu namjerno sjebali (STA JE MENI SAD VJEROJATNIJE AKO NIJE TVORNICKA GRESKA)
...
zakon potrosaca je na strani mrcine i za ovo mozete u novine i na televiziju... ...
ja bi vas osobno mitraljezom trazia da posli servisa pogledan a ono zasto je doveden motor u servis nije napravljeno....
covik kupi NOVI skuter i vise mu stoji na servisu u vas i njemu u garazi jel NEVALJA nego njemu pod jajceka.. i kazete da razumite kako se osjeca.. (dam guzicu da bi vi svoj vlastiti uredno zamjenili za novi kad bi se vas tako kvaria)
i vi se sad njemu tu sirite ko paun s nekakvim ustupcima... ako vi smatrate da je vase poslovanje uredu onda zapolite nove servisere jer ovi ocito neznaju da skuter NESMI suskat... ako sta moze suskat to su plastike.. ako grebe u deklu, suska masina to znaci da NEVALJA... to valjda svaki zdrav covik ode razumi...
SVak ima pravo JAVNO izrec svoje misljenje jer je ovo DEMOKRATSKA zemlja.. i to sta je on objavia sta je vama posla nije na njegov obraz nego VAS...
kad nesto nestima ide se na VLASTITU stetu a ne na stetu KUPCA, umisto da sagradite dobar imidž i da ste uredno rijesili ovaj problem sebe samo stavljate na los glas jer vas ocito nije birga za vase potrosace....
mislin da ste i sami svjesni da ovakav portal moze imat utjecaj na kupce izabrati ili ne bas VAS proizvod... stoga pomalo s napadanjem svojih potrosaca jer KUPAC je uvik u PRAVU
roby44:
to je losa ponuda, po trzisnoj cijeni ga moze prodat bilo kome. vjerujem da je zbog takve ponude i objavljen ovaj mail.
da ne zivimo u ovakvoj drzavi mrcina bi vec odavno imao novi skuter ... sramota!
tu je bitno prodat, a poslije, ko te j*** :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju