Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: alfa  (Posjeta: 6425 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Trinad

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: alfa
« Odgovori #40 : 31 Prosinac, 2009, 14:49:31 »
imam doma 146 1.6 boxer 105 ks ali je stavljen nedavno 1.7 120ks od stare 33-ice (stari ludak nema mira) i 156 1,8 144ks, oba na plin i mogu ti reci da sa 156 sam super zadovoljan, ne kvari se cesto naravno ovisi kako se ponasas prema njemu ali najbolje mi je bilo od svega kad mi je doso susjed s novim pasatom i gleda u auto kaze j#bote sta ste vi novi uzeli  :toothy12: :toothy12: (u sebi mislim os se mjenjat) ono stvarno mi dizajn ne stari  :icon_biggrin:

Da, to šta kažeš istina velika, izgled im je veliki plus, a dizajn je za vjeke vjekova  :icon_thumright:
Za 1.7 pretpostavljam da misliš na onaj sa karbovima?

Offline Mislav46

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • 2t u srcu/4t u garazi
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: aprilia sr 50 ditech /gilera runner vx 180 /stalker for stunt
  • Moja Kaciga: hjc hx-246
  • MojSetup: 180 alu
  • MojSpuh: china
« Odgovori #41 : 31 Prosinac, 2009, 14:56:49 »
Da, to šta kažeš istina velika, izgled im je veliki plus, a dizajn je za vjeke vjekova  :icon_thumright:
Za 1.7 pretpostavljam da misliš na onaj sa karbovima?
e neam pojma motor je od one stare alfe 33 isto boxer, ma prebolesno izgleda jos kad stavis neke felgice  :notworthy:

Offline speedfight 2

• Tržnica : (+6)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Aprilia SR 70
  • Moja Kaciga: Takachi TK-110 (zeleno-crvena)
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Laser x pro chrom
« Odgovori #42 : 03 Siječanj, 2010, 02:18:40 »
evo vidim da se raspravlja o alfama heh moj stari je imao alfu 145 1.7 16v boxer motor sa 136 ks,samo jedan komentar jela je asvalt ali je trosila gradske 16-18 litara a na otvorenoj cesti 10-12 litara...stari ju je prema moru vozio 220 km/h bez beda...
Speedfight in memory,Aprilia SR in garage...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #43 : 03 Siječanj, 2010, 03:28:25 »
ja necu puno da komentarisem kod mene buraz je imo alfi kamaru ...svaki model skoro je imo i uvijek sam se divio autu ...evo kod mene 156 2.0TS je vec par god a kod buraza isto bila par god...znaci ja kad je vozim nikad to nije lagano...uvijek je saltanje na 5 hiljada rpm min ....nikakvi problema nisam imo veliki ..jednom mjeno maf sondu ..jednom Lambda sondu i svjecice ,remenje ,ulje ..to normala potrosni materijal ....ostalo nikakvi problema ...dere se redovno cesto udari i u blokadu i nikad autu nista...ja prezadovoljan sto se tice prefomansi i samog auta...zvuk sa serijsim izduvnim sistemom predobar,da trosi kad je stiskas trosi ...kao i svako auto kad deres..ali brate dragi na otvorenom kad idem za more ili tako sta 7 litara mi je uzimala i to mi nije puno ... ...izgled same alfe ne moram ni spominjat ....slabo koje auto to godiste i u toj klasi izgleda tako dobro kao alfa ...po meni ni jedno ne izgleda tako....to je moje misljenje i vozio sam puno alfi i radio im svasta i same pohvale za to auto...kad budem uzimo novo auto ili ce bit alfa nova nek ili polovan ocuvan bmw e46 ...to jedino zasluzuje respect od ovih auti sto je moguce kupit kao normalan covjek.....ostalo je sve krs .....naravno ne spominjem ona auta koja obicni smrtnik ne moze kupit hehe :D
http://tinypic.com/r/vpunic/6
http://tinypic.com/r/2mfwno/6
http://tinypic.com/r/51vvaq/6
http://tinypic.com/r/30a6xiq/6
http://tinypic.com/r/1zdxhmu/6
« Zadnja izmjena: 03 Siječanj, 2010, 03:30:19 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Trinad

• forumski biciklist
« Odgovori #44 : 03 Siječanj, 2010, 23:17:21 »
evo vidim da se raspravlja o alfama heh moj stari je imao alfu 145 1.7 16v boxer motor sa 136 ks,samo jedan komentar jela je asvalt ali je trosila gradske 16-18 litara a na otvorenoj cesti 10-12 litara...stari ju je prema moru vozio 220 km/h bez beda...
prije 129ks   :icon_biggrin:
Najveće sranje kod 145/6 je težina, teže skoro kao 156.
1.7 16V u 33 je bio bolid :icon_thumright:

Offline Ive_MHR

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #45 : 13 Siječanj, 2010, 01:31:34 »
prije 129ks   :icon_biggrin:
Najveće sranje kod 145/6 je težina, teže skoro kao 156.
1.7 16V u 33 je bio bolid :icon_thumright:

al na duplima JEBES IE :headbang: to jede malu djecu :icon_biggrin: