Općenito > Maxiskuteri

vx novi vs stari

<< < (4/11) > >>

paprikash:
sto se mene tice,stari mi izgleda agresivnije  :icon_thumright: samo mi prednji kraj,di su vilice izgleda malo skromno,ali to custom blatobran rjesava :icon_tongue:

seba:
znaci ipak vidim da vam se stari vise svidja
duje kad rijesis te pšlastike i sve,posalji par slika pa se dogovrimo,ja jos moram rasprodat svoju srku i imam te pare,pa se dogovrimo,svejedno sad dolazi zima pa imam vremena za nac nesto
ali zasad duje ovaj tvoj mi  se najvise dopada,jer sam svejedno mislio radit 200,a tu vec imam gotovo,jos i ako ce bit na novo polakiran super,dog cemo se mi za to :icon_biggrin:

speed:

--- Citat: seba - 20 Studeni, 2009, 20:11:49 ---znaci ipak vidim da vam se stari vise svidja
duje kad rijesis te pšlastike i sve,posalji par slika pa se dogovrimo,ja jos moram rasprodat svoju srku i imam te pare,pa se dogovrimo,svejedno sad dolazi zima pa imam vremena za nac nesto
ali zasad duje ovaj tvoj mi  se najvise dopada,jer sam svejedno mislio radit 200,a tu vec imam gotovo,jos i ako ce bit na novo polakiran super,dog cemo se mi za to :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
to ti se isplati,ili da nadjes ko ja ovak nesto pa da radis sam,a vjerujem da te prosla volja za tim ko i mene,ne da mi se skinut masinu uopce dole :sad1:

seba:

--- Citat: speed - 20 Studeni, 2009, 20:19:15 ---to ti se isplati,ili da nadjes ko ja ovak nesto pa da radis sam,a vjerujem da te prosla volja za tim ko i mene,ne da mi se skinut masinu uopce dole :sad1:

--- Kraj citata ---
nebi to delal vise nema sanse,zato i prodajem ovo moje cudo jer mi se neda vise slagat
ocu kupit skuter pali vozi i toci bengu to je sve
duje kad to rijesi cemo se cut
a sad idem proslavit sta smo prosli na svjetsko :icon_biggrin:    :cugaa: :occasion14:

duje87:

--- Citat: seba - 20 Studeni, 2009, 20:21:35 ---nebi to delal vise nema sanse,zato i prodajem ovo moje cudo jer mi se neda vise slagat
ocu kupit skuter pali vozi i toci bengu to je sve
duje kad to rijesi cemo se cut
a sad idem proslavit sta smo prosli na svjetsko :icon_biggrin:    :cugaa: :occasion14:

--- Kraj citata ---

da da,jos samo plastike..tako da u optimisticnin prognozama tamo iducu nedilju,a pesimisticnin ona nedilja za 2 tjedna :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju