Općenito > Maxiskuteri
vx novi vs stari
speed:
--- Citat: duje87 - 20 Studeni, 2009, 18:33:47 ---a ta masina za 250e..kako mos znat u kakvon je stanju i koliko km ima..dok je ne upalis i slicno to je opet kupovanje na nevidjeno..
--- Kraj citata ---
gle nije iz hrvatske,a i znam sta je i kakva je masina,definitivno je best buy,ja cu imati dijelova od vx,pa ako nekom slucajno zatreba nek se javi,sutra se skida s rame :happy8:
duje87:
--- Citat: speed - 20 Studeni, 2009, 18:40:28 ---gle nije iz hrvatske,a i znam sta je i kakva je masina,definitivno je best buy,ja cu imati dijelova od vx,pa ako nekom slucajno zatreba nek se javi,sutra se skida s rame :happy8:
--- Kraj citata ---
jbg zato se u mene moze poslusat i provjerit cili motor i masina i sve :D ijos mogu rijesit servsinu knjizicu da se vidi kilometraza :icon_thumright:
paprikash:
imas kod mene cilindar i klip s karikama od vxr-a nije presao ni 5tkm,i spuh imam
n0n4m3:
momak pita koji je bolji .. a svak svoga konja hvali ovdje .. i svi koji su se javili su napisali imam ti ja ovo za prodat ja iman ono i tako .. ovaj masinu .. ovaj motor .. ovaj klip cilindar ..
jednostavno ko zna neka napise zasto i kako je koji bolji i to je to :toothy12:
meni se ne svida polozaj sjedenja na novom vx-u :icon_biggrin: stari je puno bolji
speed:
--- Citat: n0n4m3 - 20 Studeni, 2009, 19:33:23 ---momak pita koji je bolji .. a svak svoga konja hvali ovdje .. i svi koji su se javili su napisali imam ti ja ovo za prodat ja iman ono i tako .. ovaj masinu .. ovaj motor .. ovaj klip cilindar ..
jednostavno ko zna neka napise zasto i kako je koji bolji i to je to :toothy12:
meni se ne svida polozaj sjedenja na novom vx-u :icon_biggrin: stari je puno bolji
--- Kraj citata ---
vozio sam oba,stari mi bolje lezi i ne umara toliko nakon duze voznje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju