ok...i mislio sam da je svijećica ok, ali pitao sam zato jer mi se neda kupovat bezvez ako nije to, ali i de nemojte molim vas pričat gluposti i šta ako kit dođe 100 eura molim te, neka dode i pet kuna, za tuning je bitno imati nešto u glavi što se zove znanje a samo pare,ok to je najlakše...naslušao sam se takvih gluposti dosta...kao što su e kupio sam malossi kit 75cc, i onaj leo vince tt e ide 130 ...e ali dobro dosta neda mi se prepirat bezveze... sve pet...
pa zasto onda postavljas pitanja, ako si tolko siguran i imas nesto u glavi zasto pitas nas, mogao si odmah kupit novu svjecu vec kada si se kilometrima vozio s platinastom (a i da nije bio problem u svijeci, mogao si ju imat za rezervu) btw. i kakve veze ima znanje tuniranja masine sa tim fiktivnim postojanjem malossija 75 cc i slicna sranja, lol bas je znanje znat da takva tg za scooter ne postoji, da...
@kuree, ma pusti dijete neka trosi na svjece, ipak on ima znanja a mi jos uvjek mislimo da ce nam skuter sa malossi 75 i tt om razvuc 130
, mislim, mi neznamo niti gdje se svjecica serafi ccc.