Evo jedan prekrasan dan za vožnjicu pretvorio se u pravu uživanciju
Prvo dok smo ja i stari ujutro slagali sušaru izgledalo je ko da će bit zima jer se magla nije dizala do pola 12
Pa da krenemo od početka.
Krenuo samo oko deset do 1 od doma i požurio da stignem do donje bistre u pola dva. Stignem tamo kod naše najbolje picerije Špiro u kojoj su najbolji ćevapi i nije još bilo nikoga. Pogledam na sat 13:20
Nazovem Giz-a koji je gurao motor nazad kilometar od kuće, motor mu ostao bez kompresije
I eto ti nakon par minuta stiže @jprekrit iz Ivanca sa Runnerom i "zapiknutim" Garminom na ćukice
Ja mašem i vidio me srećom, jer ipak sam sitan a k tome onda i neprimjetan
I tako krenuli mi polako prema okupljalištu u rakitju na rotoru. Stigli tamo i eto ti Mexa za kojih 10 minuta sa Diesisom. Znali smo da je on jer se vozio ful gas prema nama, a na motoru Gianelli Shot i vrganj
Nakon toga pitaju me tko će još doć kad eto ti Viktora iz Donje Bistre
Odmah nakon toga zove Dottore da ide i on i da ga pričekamo. Naravno, kak bi on mogo nekam na vreme doć
Dogovor je bio na prvoj benzinskoj iza rotora i tamo smo ga čekali dok je Mex pumpaa gumu koja je bila prazna
Eto i dottore stigo za 20 minuta i mogli smo konačno krenuti u prelijepe nam brege Samoborske
Ruta nam je bila ovakva:
Znači nakon rakitja krenuli smo na novake, pa kerestinec, rakov potok, mala gorica, molvice, falaščak, pa uz "Milečkog" nazad na Kladje i u Samoboru preko Giznika na trg, pa Lug, Bregana, Otok i kroz sela na Medsave na skelu
Evo slike sa "Milečkog"...
...i sa Giznika u Samoboru:
Vrlo vjerojatno je da je sam vrag ušo u Dottorea jer sumnjam da... ustvari, slike govore tisuću riječi
Kad smo došli u Medsave, Viktor je odlučio preko skele doma dok smo se mi ostali vratili u Samobor na čaj
Nakon toga svaki k sebi, nadam se svi sretni i zadovoljni
Još jednom zahvala ekipi, a posebno Prekritu koji se sa 50ccm serijalom dokoturao iz okolice Varaždina
Do sljedećeg puta