Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Samobor tour 22.11.'09

<< < (12/12)

dhorvat:

--- Citat: jprekrit - 23 Studeni, 2009, 15:55:27 ---Meni je isto puno bolje pasala takva brza vožnja nego šepurenje po cesti... i da... Čak je runner prvi put pokazal 100 na čukici dok smo se spuštali niz onaj dugi dol... A niko nije komentiral burnout od rakitja???  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Pa jače sam fasciniran kad zakuri nekaj prek 20 konja nego ovo kaj jedva 70 ide 

@to rakitje00 -->   :beah:

R@kija:
hahahah horvat kad ti motor nece skakat kad kuris gumu javi mi se..hahahahhahahah

neda se ova vee ruber majku joj...koda ni nsiam kurio moram opet hahah

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 23 Studeni, 2009, 17:05:53 ---hahahah horvat kad ti motor nece skakat kad kuris gumu javi mi se..hahahahhahahah

neda se ova vee ruber majku joj...koda ni nsiam kurio moram opet hahah

--- Kraj citata ---

Možda da ju kuriš jedno 15 minuta, onda bi se valjda od temperature počela topit  :laughing7:

Aeroxi inače skaču ko koze a još kad je gore mekana Molasica koja se kad se zagrije drži ko pijan plota onda je to već veći problem  :toothy12:

R@kija:
jbg..satvi piaggio masinu i čelostonku pa mi se javi da kurimo skupa hahahahhaha

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 23 Studeni, 2009, 18:49:32 ---jbg..satvi piaggio masinu i čelostonku pa mi se javi da kurimo skupa hahahahhaha

--- Kraj citata ---

Ma fučkaš ti to. Nikad mi to nije bilo fora radit. Jedino gledat  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju