Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Samobor tour 22.11.'09

<< < (11/12) > >>

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 23 Studeni, 2009, 00:22:41 ---hahhahahahahah horvat kralju kak ti se dalo ic hahahahhhahaha

--- Kraj citata ---

Usput  :toothy3:

2TDottore:
hm......zanimljivo.....trebalo bi to ponoviti.....mislim na pokusaj preskakanja lanca.... :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 23 Studeni, 2009, 09:39:24 ---hm......zanimljivo.....trebalo bi to ponoviti.....mislim na pokusaj preskakanja lanca.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Bila je dobra vožnjica, al neznam kak ti izdržiš na VXR-u tempo od maximalnih 70 km/h  :dontknow: :icon_scratch:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 23 Studeni, 2009, 12:45:38 ---Bila je dobra vožnjica, al neznam kak ti izdržiš na VXR-u tempo od maximalnih 70 km/h  :dontknow: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

u principu ne izdrzim....al posto sam vozio slalome i egzibicije i terao ga kolko ide da me predugo ne cekate ta laganini voznja mi je dobro dosla....  ;D

jprekrit:
Meni je isto puno bolje pasala takva brza vožnja nego šepurenje po cesti... i da... Čak je runner prvi put pokazal 100 na čukici dok smo se spuštali niz onaj dugi dol... A niko nije komentiral burnout od rakitja???  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju