Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Samobor tour 22.11.'09

(1/12) > >>

dhorvat:
Ja ovu nedelju idem na vožnjicu po našim krajevima i malo šire sa skuterom i vjerojatno i kristina na malagutiju. Ako ima zainteresiranih PEDESETKUBIKAŠA iz okolice ili većih kubikaža sa uključenom mentalnom blokadom na gasu pa nek nam se pridruže.

Al još nije sigurno ništa tak da javim detalje  :headbang:

R@kija:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:42:28 ---Ja ovu nedelju idem na vožnjicu po našim krajevima i malo šire sa skuterom i vjerojatno i kristina na malagutiju. Ako ima zainteresiranih PEDESETKUBIKAŠA iz okolice ili većih kubikaža sa uključenom mentalnom blokadom na gasu pa nek nam se pridruže.

Al još nije sigurno ništa tak da javim detalje  :headbang:

--- Kraj citata ---

mislis doslovce "po nasim " ili?

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 19 Studeni, 2009, 19:56:24 ---
mislis doslovce "po nasim " ili?

--- Kraj citata ---

je ne kud? Po sanoborskoj varoši  :toothy11:

R@kija:
je..lepa varos hahahahha...ajd organiziraj nesto...da budem do kojih 8 daom jer idem u pekl

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:42:28 ---Ja ovu nedelju idem na vožnjicu po našim krajevima i malo šire sa skuterom i vjerojatno i kristina na malagutiju. Ako ima zainteresiranih PEDESETKUBIKAŠA iz okolice ili većih kubikaža sa uključenom mentalnom blokadom na gasu pa nek nam se pridruže.

Al još nije sigurno ništa tak da javim detalje ili otvorim novu temu  :headbang:

--- Kraj citata ---
Jako zainteresiran! Bilo bi krasno da vidim i taj kraj... Čekam detalje!!!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju