Općenito > Slike i filmovi o skuterima
kako vozaci auta...paze na nas.....
marko1990:
issss majku,majke mi da sam na njegovom mjestu naso bi li lika i metak mu spičio u čelo!!!!!!! :angry9: :angry9: :angry9:
mario_f15:
--- Citat: kristijanSR70 - 19 Studeni, 2009, 16:50:34 ---krivi su obojica jer su preticali a puna linija
--- Kraj citata ---
LOL kristijane... :toothy12: :toothy12:
ovaj s autom vozi napamet...
vekyyy:
--- Citat: kristijanSR70 - 19 Studeni, 2009, 16:50:34 ---krivi su obojica jer su preticali a puna linija
--- Kraj citata ---
pogledaj bolje.. nije puna linija :) njima je isprekidana a za suprotni smijer je puna.. tako da oni su smjeli pretjecat
munja:
motorist je sam sebi kriv kao što je netko već spomenuo puno razmišlja bi ili nebi i vozi mu se u mrtvom kutu ??? u trenutku kad je auto krenuo preticati mislim da je mogao reagirati kočnicom a ne od straha stisnuti gas i jbg desi se ono šta se desi mislim da če drugi put biti pametniji i bolje reagirat :jerk:
marko_AeRoX:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Studeni, 2009, 23:28:30 ---ne nego da je motorist pametan nebi se vozio u mrtvom kutu automobila,jer ga ovaj unutra nevidi
--- Kraj citata ---
sva sreca kaj se lijepo uci u autoskoli da se rade provjere koje ukljucuju MRTVI KUT... to ti je onaj famozni okret glave... u svakom slucaju kriv je vozac auta... da je idiot pogledao vidio bi da ga pretice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju