Općenito > Slike i filmovi o skuterima

kako vozaci auta...paze na nas.....

<< < (6/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: marko_AeRoX - 21 Studeni, 2009, 09:35:56 ---sva sreca kaj se lijepo uci u autoskoli da se rade provjere koje ukljucuju MRTVI KUT... to ti je onaj famozni okret glave... u svakom slucaju kriv je vozac auta... da je idiot pogledao vidio bi da ga pretice...

--- Kraj citata ---

Potpis

3alfa3:

--- Citat: Infernus - 19 Studeni, 2009, 19:45:16 ---Eto da vam kazem za ovo je kriv iskljucivo zakon!
Da je dozvoljena razina buke NEOGRANICENA, motorist bi sigurno stavio neki protocan auspuh. To bi znacilo da bi ga vozac auta cuo pol sata prije nego mu se motorist priblizi i zbog buke bi mu stalno bio na pameti. Tada se ovo nebi dogodilo i to je jednostavno tako i nemozete mi pobit teoriju  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Znaci da kad na cestama budu samo vozila pokretana elektromotorima da ce trebat stavljat na njih sirene? Pa onda sa mp3 playera samo odabrat sample buke koju zelis proizvodit  :toothy12:

Infernus:

--- Citat: ---Znaci da kad na cestama budu samo vozila pokretana elektromotorima da ce trebat stavljat na njih sirene? Pa onda sa mp3 playera samo odabrat sample buke koju zelis proizvodit  :toothy9:
--- Kraj citata ---

To je malo prekomplicirano... nemaju svi love za mp3  :toothy9:
Za zadnji kotac (na jedan od krakova felgi) cemo spagom zavezat neke rajngle a zvuk koji zelimo mozemo precizno nastimati tako da na spagu povezemo vise ili manje rajngli  :toothy12:
Mozda onaj sa nove konacno proda onaj svoj set posudja od "kvalitetnog inoxa 18/10"  :toothy12: :toothy12:

goci1990:
Volio bi vidjeti nekog od vas u takvoj situaciji, kako bi ste se snasli, bas me zanima sta bi onda pricali. Lako je sad govoriti tko je kriv a tko ne.

cosa_wp:

--- Citat: Infernus - 19 Studeni, 2009, 19:45:16 ---Eto da vam kazem za ovo je kriv iskljucivo zakon!
Da je dozvoljena razina buke NEOGRANICENA, motorist bi sigurno stavio neki protocan auspuh. To bi znacilo da bi ga vozac auta cuo pol sata prije nego mu se motorist priblizi i zbog buke bi mu stalno bio na pameti. Tada se ovo nebi dogodilo i to je jednostavno tako i nemozete mi pobit teoriju  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

u potpunosti si u pravu mene sa serđom bi sigurno čuo!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju