Općenito > Slike i filmovi o skuterima
kako vozaci auta...paze na nas.....
Aerox007:
Da sam ja vozac motora ja bi njega pogazil a ne on mene :toothy12:
Infernus:
Eto da vam kazem za ovo je kriv iskljucivo zakon!
Da je dozvoljena razina buke NEOGRANICENA, motorist bi sigurno stavio neki protocan auspuh. To bi znacilo da bi ga vozac auta cuo pol sata prije nego mu se motorist priblizi i zbog buke bi mu stalno bio na pameti. Tada se ovo nebi dogodilo i to je jednostavno tako i nemozete mi pobit teoriju :toothy9: :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: Infernus - 19 Studeni, 2009, 19:45:16 ---Eto da vam kazem za ovo je kriv iskljucivo zakon!
Da je dozvoljena razina buke NEOGRANICENA, motorist bi sigurno stavio neki protocan auspuh. To bi znacilo da bi ga vozac auta cuo pol sata prije nego mu se motorist priblizi i zbog buke bi mu stalno bio na pameti. Tada se ovo nebi dogodilo i to je jednostavno tako i nemozete mi pobit teoriju :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Sjedi 5 :icon_biggrin:
divljakusa:
--- Citat: dhorvat - 19 Studeni, 2009, 19:11:42 ---Hrabar sigurno nisi :wav:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Infernus - 19 Studeni, 2009, 19:45:16 ---Eto da vam kazem za ovo je kriv iskljucivo zakon!
--- Kraj citata ---
ne nego da je motorist pametan nebi se vozio u mrtvom kutu automobila,jer ga ovaj unutra nevidi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju