Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone info

<< < (6/21) > >>

interceptor:

--- Citat: sfreak - 24 Studeni, 2009, 21:31:22 ---ne znam kako je frend uzeo, dal je kupio ili je nekako skinuo...bas cu ga pitat malo

--- Kraj citata ---
aj provjeri to, jer me baš zanima....kužiš...gledao sam na youtube ono likove sa 3g iphone-om i tomtom navigacijom..ono radi savršeno, ...čitao sam negdje da postoji nekoliko vrsta navigacija za iphone, neznam točno imena ugl. neke su fee ali nepodržavaju sve mape..itd...tomtom bi bila idealna samo da se ne plaća....

sfreak:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Studeni, 2009, 21:35:39 ---Meni je 3.0 softwer,mislio sam stavit 3.1 ili 3.1.2 ali valjda se ne može još otkljucat,a sto se tiče zaštite,imam bijelu slikonsku zaštitu i mirror screen protector,imam ga već 4 mjeseca,doslovno je ko novi,niti jedne crtice nema

--- Kraj citata ---

moze se valjda otkljucat ali ne radi bas kako treba najbolje...

ja kad uzmem i ako uzmem, bit ce sigurno najnoviji softver a to je 3.1.2 pa ono

sad me zanima koja je razlika izmedju Jailbreaka i unlocka...za sto je jedno, a za sto drugo

White:

--- Citat: sfreak - 24 Studeni, 2009, 20:17:51 ---danas na 5 sek vidio ukljucenu tom tom aplikaciju i sve lijepo prikaze di si...znaci ima da za hrv...

inace kako ga za koji dan mislim uzet...tocnije 3gs 32gb...procitao sam da najnovije verzije imaju problema sa jailbreakom i unlockom...da kad se svaki put stavi nova aplikacija da s emora rebootat ili tako nesto...ima ko kakvih problema sa 3.1.2 softverom i unlockom

sad kad citam za mene je sve to znanstvena fantastika...

--- Kraj citata ---

tom tom samo u vecini gradova radi..Mi smo probali u autu malo i nece da ocita imena ulica kao i ona gogo kak li vec....

--- Citat: aeroxtuning - 18 Studeni, 2009, 20:41:26 ---Već je proglašen i po stranim forumima da 3gs-u trenutno nema konkurencije,i ja sam prije bio skeptican prema ajfonu,ali kad sam ga kupio i vidio o čemu se radi,ploča se promijenila

--- Kraj citata ---

izaso je novi htc sa 4"2 osjetljivim na elektricitet prsta ko iphone,1ghz i 512mb rama :drunken_smilie:

--- Citat: interceptor - 24 Studeni, 2009, 20:02:43 ---je li isprobao tko bilo kakvu free navigaciju za iphone ?!

--- Kraj citata ---

skini si navigon...Imam ti ja linkove,Imaš komplet hrvatsku,radare na cesti i sve...

interceptor:

--- Citat: White - 24 Studeni, 2009, 23:05:42 ---tom tom samo u vecini gradova radi..Mi smo probali u autu malo i nece da ocita imena ulica kao i ona gogo kak li vec....
izaso je novi htc sa 4"2 osjetljivim na elektricitet prsta ko iphone,1ghz i 512mb rama :drunken_smilie:

skini si navigon...Imam ti ja linkove,Imaš komplet hrvatsku,radare na cesti i sve...

--- Kraj citata ---
e aj please stavi ovdje linkove od svih stranica za koje znaš da imaju programe za download za iphone i posebno stavi one za navigaciju....ako ti nije problem

sfreak:
pitao sam frenda...ima tom tom i nije kupio, vec ima crackiranu verziju, ali je morao nekakav patch ili sta ja znam instalirat da moze stavljat crackirane aplikacije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju