Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone info
zich:
pod mus napravite JB (jail brake) dignite verziju softvera na 3.12
onda u cydiji instalirajte programcic instalius, i skidate sve programe sa stranice appulo.us i ubacujete ih preko itunsa
izgleda ko da ste sve platili a sve je badava
ja trenutno imam iGO na Iphonu i mogu vam reci da je navigacija izvrsna, ima nesto vise od 2GB ali zato pokriva cijelu europu
navigopn je isto odlican, hrvatska je pokrivena 120%, ali nisam provjerio za ostatak europe
moja preporuka je iGO
ako netko ima pitanja neka mi se javi
a sto se tice JB dajte nekome 100 kuna da vam to napravi,
ne gubite garanciju jer ako se nesto sjebe samo se napravi sistem restore, a ako vi doma nemozete napraviti sistem restore onda ne mogu ni oni u servisu, tako da opet dobijete novi mobitel
danas se napokon isplati uzeti Iphone zbog ogromne kolicine sadrzaja koji se mogu "besplatno " nabaviti
ja trenutno imam nekoliko stotina dolara vrijedne programa
navigon i igo su oko 150 -200 dolara
zich:
eh da i verzija 3.1 i novije ne mogu se otkljucati na ostale mreze, mora ga se downgradeati, a koje su posljedice toga, ja ne znam
sfreak:
zasto da dam nekome 100kn ako se moze i doma napravit...to mi je glupo...koliko sam skuzio nije previse komplicirano...
aeroxtuning:
I ja isto imam iGO navigaciju,odlična je.ako koga zanima za 10 dana ću imati 3gs 16 gb bijeli iz t mobilea sa svim za 3000 ;)
2TDottore:
--- Citat: aeroxtuning - 25 Studeni, 2009, 13:49:16 ---I ja isto imam iGO navigaciju,odlična je.ako koga zanima za 10 dana ću imati 3gs 16 gb bijeli iz t mobilea sa svim za 3000 ;)
--- Kraj citata ---
uzeo bi ga ja....al kud bas bijeli.... :P .....moj crni je sav usran od ulja i benzina a kakav bi bio onda bijeli....valjda crni.....bwahahahahaha....
btw....jel to kombinacija da bus ga dobil za kunu ko npr ja..... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju