Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone info

<< < (5/21) > >>

interceptor:
je li isprobao tko bilo kakvu free navigaciju za iphone ?!

sfreak:

--- Citat: interceptor - 24 Studeni, 2009, 20:02:43 ---je li isprobao tko bilo kakvu free navigaciju za iphone ?!

--- Kraj citata ---

danas na 5 sek vidio ukljucenu tom tom aplikaciju i sve lijepo prikaze di si...znaci ima da za hrv...

inace kako ga za koji dan mislim uzet...tocnije 3gs 32gb...procitao sam da najnovije verzije imaju problema sa jailbreakom i unlockom...da kad se svaki put stavi nova aplikacija da s emora rebootat ili tako nesto...ima ko kakvih problema sa 3.1.2 softverom i unlockom

sad kad citam za mene je sve to znanstvena fantastika...

interceptor:

--- Citat: sfreak - 24 Studeni, 2009, 20:17:51 ---danas na 5 sek vidio ukljucenu tom tom aplikaciju i sve lijepo prikaze di si...znaci ima da za hrv...

inace kako ga za koji dan mislim uzet...tocnije 3gs 32gb...procitao sam da najnovije verzije imaju problema sa jailbreakom i unlockom...da kad se svaki put stavi nova aplikacija da s emora rebootat ili tako nesto...ima ko kakvih problema sa 3.1.2 softverom i unlockom

sad kad citam za mene je sve to znanstvena fantastika...

--- Kraj citata ---
zar tomtom se ne plaća ?!

sfreak:

--- Citat: interceptor - 24 Studeni, 2009, 21:26:27 ---zar tomtom se ne plaća ?!

--- Kraj citata ---

ne znam kako je frend uzeo, dal je kupio ili je nekako skinuo...bas cu ga pitat malo

aeroxtuning:
Meni je 3.0 softwer,mislio sam stavit 3.1 ili 3.1.2 ali valjda se ne može još otkljucat,a sto se tiče zaštite,imam bijelu slikonsku zaštitu i mirror screen protector,imam ga već 4 mjeseca,doslovno je ko novi,niti jedne crtice nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju