Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone info
aeroxtuning:
Nokiji sigurno ne pada kao samsungu i se-u,dokazano i vidjeno milijun puta,sjećam se kad sam imao n93i,pola godine nakon sto je izišla cijena u dućanu je pala sa 7300 na 6800,a na crno kojih 100 eura,dok Samsung neki je#eni kad izidje u dućanu je npr 4500,poslije pola godine padne na 2100,2200,a na crnom tržištu da ne pričamo
sven_vx:
--- Citat: aeroxtuning - 18 Studeni, 2009, 21:04:36 ---Nokiji sigurno ne pada kao samsungu i se-u,dokazano i vidjeno milijun puta,sjećam se kad sam imao n93i,pola godine nakon sto je izišla cijena u dućanu je pala sa 7300 na 6800,a na crno kojih 100 eura,dok Samsung neki je#eni kad izidje u dućanu je npr 4500,poslije pola godine padne na 2100,2200,a na crnom tržištu da ne pričamo
--- Kraj citata ---
ne pada kao samsungu,ali opet dosta padaju cijene i ne cijene se kao iphone...
walkay:
:help: Ljudi! Treba mi pomoc oko iPhone a! Imam 2g god dana star, kupio sam od frenda za 1000 kn! Ja sam prezadovoljan, ali imam jedan problem! Lik nikad nije stavio ni jedan update na mobitel kad sam odnjega uzeo imao sam gore 1.4 verziju! Sve je normalno radio i youtube player i sve! Stavio sam najnoviju verziju znaci 3.1.2 i sad sve radi osim youtube a! Ne mogu gledati nista na youtube! Vidim mjesto filma ali mi je ta slika siva i ne da mi se otvoriti! Prije mi se stalni izbacio poruku za data celluler network - to sam restartirao, sad vise ne zajebava ali jos uvijek ne radi tube! Hvala na pomoc! :notworthy:
interceptor:
je li isprobao tko TomTom navigaciju za iphone ?! i je li postoje mape za hrvatsku ?!
White:
--- Citat: aeroxtuning - 18 Studeni, 2009, 12:46:53 ---Prodaj 2g i kupi 3gs,ja ga imam,upravo s njega pišem,perverzija je ;)
--- Kraj citata ---
potpis...i obavezno onu silikonsku zastitu uzmi jel se zgrebe užasno :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju