Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
Drnda:
znaci da je bogatije dosta podesen... ne zelim te uvrijediti ni nista, samo zelim reci da ako promijenis rolice , trebas i karb prestelati i to.. kuzis... da stavis na 2 ista skuta sve isto potpuno, ne ponasaju se isto... mislim da si shvatio sto zelim reci... na taj setup stavi ngk br9hs svjecicu , a karb.. nezz mislim da za to ti treba negdje oko 75 dizna.. barem od toga kreni, izla na drugome zubu, tako nekako.. frendu sam sa setupom na trofiju stavio na 19 karb 75 diznu , mislim na drugi zub iglu i to je to, seriski airbox i mislim da je redsponge bio... spuh je tt bio koji radi na niskim okretajima, centralni serijski, zeleni federi kuplunga, i mislim rolice oko 6 grama u multivaru.. puni malo vise od okomitoga po satu, znaci di je slovo u od peugeot mislim, a start mu je ok,nije da dize na zadnji, nego ono ide ok, tako je on htio. eto ja sam ti sada napisao, pa se ravnaj nekako prema ovome, jer je slican setup....
iPro:
hvala na infu, uostalom ja jesam tu jer trazim savjet :)
za diznu sam i mislio tak neku kombinacu
sto se tice stelanja, znam ja dobro da treba sve pogodit, ali tek sam skuter upalio sad nakon zime pa si ocu napravit kratki rezime :drunken_smilie:
Drnda:
gle, samo da ti dam savjet.. obavezno promijeni svjecku. frend upalio prije tjedan dana jet forca i mi se otisli vozati nekih 20 km od kuce i u povratku mu rikne svjecka...
i to nakon obe zime.... :toothy12: :toothy12:
iPro:
ok
imam neki ispit drugi tjedan na faxu i kad to rijesim ide remont i pranje, sad valda imam najprljaviji skut na forumu :icon_biggrin:
iPro:
j****mu, isao danas ko budala kupit diznu za karb i kupim 72 m6
rastavim karb doma i ispalo je da arrece ima jos veci navoj od toga?!?!? Sad dal je m7 ili m8 nemam pojima. Sad opet muke po nabavi toga ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju