Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
iPro:
Ovako,
pisat cu probleme po redu, tak da kad jednog rijesimo idemo na drugi da se sve ne pomete :toothy11:
Prvi problem je u spulji. Naime imam Gianelli SP6 i kolko vidim grana je kod dijela koji ide na cilindar užasno loše izvedena. Evo slike:
Ova cijev sto viri van, sad dođe u rupu za spuh na cilindar (TP Trophy). Pretpostavljam da bi dobio nekog vraga da odrežem ravno sa ovim komadom koji se šrafa na cilindar i onda da lagano sturpijam da nebu oštri prijelaz.
dhorvat:
To turpijanje za tih pola centimetra (ili kolko već) bi moglo dovesti do toga da spuh neće sjest na mjesto kako treba. U svakom slučaju probaj sa nekim debljim dihtungom za auspuhe. Klingerit ili nešto slično, neznam kaj se točno stavalja :icon_scratch:
speedfight 2:
bas to turpijanjem nebi dobio nista samo mogucnost da ne sjedne spuh kako treba znaci to malo sto viri sjeda u ispuh na cilindru,a ti da bi zabrtvio to da ti nepusta tj ne baca van na spoju stavi deblju brtvu ili jednostavnije kupi brtvilo za visoke temperature i zabrtvi i nikakakvih problema neces imati...
svbeljan:
Mislim da nema potrebe to turpijat jer ri je cijev nakon toga iste debljine kao i to sto viri.
Inace koliko mi se cini na peugeot auspuhu nema dihtunga pa to sluzi kao neki svojevrsni dihtung jer udje u cilindar i onda ga jos sarafi stegnu.
iPro:
znaci, onda cu stavit samo brtvu na spoj...
BTW. ovako sam ja to zamislio:
E sad problem no.2 :)
stelanje karba :toothy3:
Gore je mikuni 20 i serijski airbox sa redsponge. Kad je gore dizna 70 ima ok start, ali krajnja nije nesto (cca 90). Kad stavim 80, sam start je koma, kasnije isto ko i sa sedamdeset. 90 je gro prevelika. Koliko sam vidio po boji svijecice smijesa mi je bila ok na 70, ali kao sto velim, krajnja nije zadovoljavajuca... Jel znate kolko bi trebao odvrnut seraf za zrak kad je gore 80? Ili jos bolje, ima ko od vas u vž-u ili okolici kaj se razme u stelanje, da to se slozi kako spada? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju