Tehnički kutak > Tuning skutera

SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)

<< < (10/17) > >>

iPro:
Evo mali update temi  :)

Kupljene role 6g i prilikom montaze sam skuzio da poklopac speedcontrola ne klize lagano vec teskom mukom. To je ujedno bio moj problem sto se tice akceleracije kad je skuter topli. Sad su stavljeni klizaci od original variomata sve je super nema vise ni onih vibracija koje sam imao prilikom voznje :)

Lik od kojeg sam kupio arreche veli da je karb nastelan na gljivu, znaci sad jos manja dizna i to je to.

I deklo je također izbuseno :)

Sad me muci sljedece.
Kad je hladan tesko pali (nead iz prve, nekad 15min kurblam  :toothy12: ). Primjetio sam dok naspricam start-sprej u zracni filter da onda upali iz prve. Jel moguce da bi trebalo promjeniti toplinsku vrijednost svijecice? Ako da, koju onda?

LP

wonderkid:
svjecica ako bi mjenjao bi ti dobra bila ngk br9es

iPro:
e, a kad je skuter hladan onda ko da trokira dok ne povuce kak spada. Je moguce da je smjesa prebogata? I sad trenutno trosi ko tenk  :icon_biggrin:

Drnda:
prvo kakve su to gluposti da je karb za gljivu postelan.. svaki dio za sobom vuce stelanje... i nije svaki skut isti.. to prvo...
drugo meni sa polini klizacima iako su tesko isli je start bio ok i razvrtavanje...
i trece.. zato se skut zagrije da ne trokira, a ne odmah ful gas, jer ulje i sve nije lijepo rasprseno jer nije dovoljna temperatura i to se dogadja....
a to sto trosi ko tenk je do ovoga prvog sto sam ti rekao.. :laughing7:

iPro:
skut je zagrijan uvijek prije kretanja i nepada mi napamet full gas...

ovaj od koga je prije karb bio imao je gljivu, a ne srijski aribox + redsponge ko ja, a ja nisam jos nista stelao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju