Tehnički kutak > Tuning skutera

SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)

<< < (2/17) > >>

speedfight 2:
cek samo malo ti na sve oko skupa imas serijski variomat ako se nevaram zar ne???

marko1990:

--- Citat: iPro - 17 Studeni, 2009, 10:55:38 ---Ovako,
pisat cu probleme po redu, tak da kad jednog rijesimo idemo na drugi da se sve ne pomete  :toothy11:

Prvi problem je u spulji. Naime imam Gianelli SP6 i kolko vidim grana je kod dijela koji ide na cilindar užasno loše izvedena. Evo slike:

Ova cijev sto viri van, sad dođe u rupu za spuh na cilindar (TP Trophy). Pretpostavljam da bi dobio nekog vraga da odrežem ravno sa ovim komadom koji se šrafa na cilindar i onda da lagano sturpijam da nebu oštri prijelaz.

--- Kraj citata ---

nemoj rezat daj dio cjevi koji viri van jer ga vise neces moc zadihtat dobro..puhat ce ti na sve strane i prdit ko da ti je probušen...vjeruj provjerno  :icon_thumright:

oko te cijevi koju ti hoces odrezat ti treba doc dihtung...tako ja isto imam...znaci samo kupi dihtung!!!!

marko1990:
sa diznom 80 i red sponge odvrni 2 -3 puta

iPro:

--- Citat: speedfight 2 - 17 Studeni, 2009, 11:46:28 ---cek samo malo ti na sve oko skupa imas serijski variomat ako se nevaram zar ne???

--- Kraj citata ---

polini speedcontrol

speedfight 2:
aha oke onda mislio sam da imas jos uvijek shit od serijskog variomata pa da ti je zato krajnja takva...ali posto nemas nadi nekoga tko ti je u blizini da ti nastela karb iako je po mom misljenju sp6 preslab spuh za tp trophy ja sam taj spuh imao na serijali sa multivarom i 7,0 valjcicima pa sam izvlacio 90 na ravnici...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju