Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
iPro:
bez kita sam i ja mogao navuci tolko, cak i vise, zato vjerujem da je stvar u karbu...
BTW kad sam kupovao spuh, bila je dilema između ZX-a i SP6 i onda su mi svi rekli ako cu ici ikad na base kit nek uzmem rađe SP6, ako ce bit serijala onda ZX :toothy11: LoL
speedfight 2:
to su skoro 2 ista spuha mala je razlika trebao si uzeti nekog yasunia tj yasunia r i taj ti je dusu dao za base ako neces ici dalje ovi tu svi spuhovi zx,sp6 itd su za kit racku...
marko1990:
--- Citat: iPro - 17 Studeni, 2009, 11:57:57 ---bez kita sam i ja mogao navuci tolko, cak i vise, zato vjerujem da je stvar u karbu...
BTW kad sam kupovao spuh, bila je dilema između ZX-a i SP6 i onda su mi svi rekli ako cu ici ikad na base kit nek uzmem rađe SP6, ako ce bit serijala onda ZX :toothy11: LoL
--- Kraj citata ---
dobro su ti rekli....SP6 ti je dobar za kit...stvar je u karbu...koje role imaš?
iPro:
sad su 7gr, znam da bi trebal oko 6g, al bilo kako bilo treba se moci i nastelati i sa ovim. Jer je sa ovim rolama i sa diznom 70 jako startan, jedino mu krajnje fali, dok sa 80 je start koma, a poslje je isti k ko i sa 70. Da kupim 75?
radomir.g:
Druze treba ti ovakav dihtung! Cudi me da ti to nije dao taj od koga si kupio kit.
Vecu krajnju nemas zato sto ti je kratak prenos, a Trophy nema toliko obrtaje da bi dobio vecu krajnju.. Resenje jedino Peugeotov duzi primar ili neki Stage 6, Malossi oko 10-15% produzen..
Ostavi diznu 70 i proveri boju svecice posle voznje oko 1km na punom gasu... Onda bar znas na cemu si, ako je siromasna stavi vecu, ako je bogata manju. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju