Tehnički kutak > Tuning skutera

SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)

<< < (9/17) > >>

iPro:
Ne spamajte moju temu   :drunken_smilie:

Nemam bas vremena jer radim i studiram, tak da jos nisam nista napravio osim stavio dihtung na spuh...
Ono kad sam rekao da skut gubi 2/3 snage kod starta zaboravite, gubi 9/10  :toothy9:. Malo prije isao sam se bas provozati i neka luna sa rezicem (neznam kakvi tocno, nisam vidio) ispred mene na semaforu. I mislim si, e sad cu vidjet tocno koliko je to lose ustelano. I pali se zuto, a luna me presisa tak kaj me bilo sram :toothy11:. I tak ostavi lik mene nekih 100m do kad moje zlo nije skocilo u obrtaje. Kad sam ga presisao valda nije ni znao sta ga je obislo. Znaci, kad je na radnoj temperaturi skace 100 dana i jos malo do krajnjih obrtaja, sto slucaj nije kad je hladan (onda je divlji). E sad sam malo razmisljao i mislim si dali nije moza problem u coku, tj. cok mi nije spojen opce (neznam koja zica se spaja na koju od starog coka). Znaci, jeli moguce da je cok "dignut" pa kad je hladan to mu pase, a dok se zgrije nastaju problemi???

marko1990:
jel ti je spojen čok na karbu??sad imaš na mikuni čok?ili gurtneru?

radomir.g:
Ma do prenosa je sto posto...

iPro:
sad cok nije spojen (kao sto gore pise). Glupo mi je da se sad odjednom toliko na prijenosu gubi. Malo govorite da sp6 nemoze razvrtiti jako masinu, a sad odjedom tako ugrije prijenos da izgubi 80% snage...

iPro:
imam sad doma ovaj arreche 17,5 koji je nastelan za trophy (isti je bio u pogonu sa tim kitom koji je kod mene). Problem je u tome sta karb nema cok. Veli kolega od kojeg sam uzeo da je 100% gore bio cok od gurtnera 12 (original od sf-a). Koliko sam sad vidio cok od gurtnera se serafi, a ovaj ima neki sistem bez serafljenja (ima prsten sa zarezima).

http://www.provoscooter.com/magento/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/0/7/07.00060.265.jpg - ovo bi trebao biti od gurtnera

http://www.mc-fun-kart.de/webshop/images/E-Choke%20Arreche.JPG - ovo arreche

isto izgleda...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju