Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
marko1990:
--- Citat: marko1990 - 18 Studeni, 2009, 22:46:50 ---ja imam multivar,role 6 grama ,crne malossi federe kvacila,ljubicasti centralni i malosi x special ,jucer sam stavio taj remen i mogu rec da mi je još gori start nego sa serijskim remenom,i remen mi nije sjeo skroz gore u polutke(nije ni serijski)di je problem???? a start mi je donekle ok dok je ful hladan...nakon 3 min vožnje koma!!i izbuseno je deklo i sve :dontknow:
--- Kraj citata ---
speedfight 2:
gle ima jedna stvar ja kako god sam radio prijenos i mijenjao centralne i gluposti najbolji rezultait su mi se pokazali kada je bio serijski centralni feder gore...a ima jos jedna stvar ako imas slab spuh tipa(zx,sp6..)da su ti ove rolice prelagane pa da prevrtava i neda da ide jel peugeot trazi teze rolice nego piaggio i mina masina...a ako pak nije taj problem onda ostavi remen tj prijedi s njim stotinjak km pa ces vidjet...
marko1990:
meni sa serijskim nije uopce imo start..hac mi je preporucio ljubišasti i kad sam ga kupio i stavio start se jako poboljšao...ali kazem nakon par km voznje izgubio ga je,a sad dok je malossi x specail jos je gore...mozda treba sjest...vidjet cu :hello:
speedfight 2:
pusti onda da sjedne remen trebao bi ti se popraviti start samo da remen sjedne... :hello:
marko1990:
nadam se jer neznam kaj više napravit osim mjenjat kvačilo....tek sam cca 20 km napravil s malossi remenom,,,tamo da jos ima vremena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju