Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
speedfight 2:
ja cu ti rec di ti je problem remen mora prijeci 100-150km da bi sjeo kako treba onda ce ti se poboljsati sve skupa tako je i meni bilo...
marko1990:
--- Citat: speedfight 2 - 18 Studeni, 2009, 23:23:10 ---ja cu ti rec di ti je problem remen mora prijeci 100-150km da bi sjeo kako treba onda ce ti se poboljsati sve skupa tako je i meni bilo...
--- Kraj citata ---
to stoji kaj kazes ali meni ni sa serijskim remenom nije iso skroz gore do polutka,,,
speedfight 2:
a jesi li gledao dokle ti se podize remen na variomatu???nezz kakve su to crne oprugice kvacila ja sam isprobao plave i crvene s plavima ima start super,a s crvenima dize u okretaje i onda opet ima lud start ja govorim za serijsko kvacilo...
marko1990:
--- Citat: speedfight 2 - 18 Studeni, 2009, 23:39:20 ---a jesi li gledao dokle ti se podize remen na variomatu???nezz kakve su to crne oprugice kvacila ja sam isprobao plave i crvene s plavima ima start super,a s crvenima dize u okretaje i onda opet ima lud start ja govorim za serijsko kvacilo...
--- Kraj citata ---
na vario ide skroz...te crne su tvrđe od plavih i opet k**ra*...crvene kad sam imo kreto je malo ječe nego sa serijskim...da rijec je o serijskom kvacilu
speedfight 2:
heh koji ti je centralni gore na skuteru??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju