Tehnički kutak > Tuning skutera
SpeedFight2 - štelanje (TP Trophy)
radomir.g:
Eto dino ti je sve rekao..
Taj prsten odnosno dihtung tacno upadne u ovaj ovde zljeb, a unutrasnji deo je taman malo veci od onog dela na auspuhu sto si hteo seci :icon_thumright:
Pogledaj malo bolje tu tvoju sliku sto si stavio, kao da je ocrtano da je taj prsten vec bio...
iPro:
mislis, ovo okolo ove cijevi sto sam htio rezati?
Ma, sutra mi dolazi dihtung 2mm i to cu staviti...
iPro:
Stavio sam sad gore klasicni dihtung...
Muci me sljedece, kad je skut hladan doslovno divljacki ubrzava, nakon 1 km vec je osjetno slabije, a da ne govorim kasnije. Jel se to tako kvacilo ili zvono grije??? Jos k tome na zvonu mi mozda fali 2mm mesa. Jel bi pomoglo novo?
Malo prije brat mi je mjerio krajnju i izmjerio cca 94-95km/h. Ubrzanje u usporedbi sam A-klasom 90hp CDI: sam start imam jaci, onda se negdje do 60km/h vozimo jedan uz drugog i tek onda me prestigne. S time da jos vodim skuter ko daleko od nastelanoga....
radomir.g:
Mozes dobiti jos koji kmh sa tim serijskim kratkim primarom i to je to.. Moj pre nego sto sam zamenio primar, isao je 97-98 po satu ;)
Greje ti se prenos zato se tako gube performanse. Normalno je da se malo izgube, jer nikad ne skace kao kad je hladan, ali ne bi smelo toliko..
Napravi hladjenje prenosa i ubaci neki kvalitetniji remen koji se ne isteze kad se zagreje :icon_thumright:
marko1990:
ja imam multivar,role 6 grama ,crne malossi federe kvacila,ljubicasti centralni i malosi x special ,jucer sam stavio taj remen i mogu rec da mi je još gori start nego sa serijskim remenom,i remen mi nije sjeo skroz gore u polutke(nije ni serijski)di je problem???? a start mi je donekle ok dok je ful hladan...nakon 3 min vožnje koma!!i izbuseno je deklo i sve :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju