Tehnički kutak > Tuning skutera
HELP!!! Runner SP - Rastoplila se kutija od SAS-a di se spaja ona Eko Norma
stark1:
--- Citat: jprekrit - 15 Studeni, 2009, 15:47:49 ---Meni sad tu nešt nejde u glavu... Kod mene je to sad malo teže za objasniti, ali probat ću... Ovak... Ako zrak iz dekla ide u taj SAS, pa onda u spuh, kak bi mogo auspuh ovisiti o tom SAS-u, pa nejde iz auspuha u SAS, nego s SAS-a u auspuh. Po meni je logičnije da će se deklo pregrijavati, a ne da će se auspuh začepiti. A ako nebudem začepio tu cjevčicu koja je vodila do SAS-a, deklo se neće pregrijavati.
--- Kraj citata ---
nemoze se deklo pregrijati nikako..LOL
taj zrak ulazi u deklo..pa preko toga sistema i onda u auspuh..a sluzi radi euronormi i upuhuje svjez zrak u auspuh..a taj auspuh ima pregrade,katalizator,,nek cijevi ugl ima tu slika na forumu..a ako oces iskljuciti taj sistem..onda si i nabavi neki rezo auspuh..jer oce se zacepiti..provjereno
jprekrit:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Studeni, 2009, 18:28:28 ---nemoze se deklo pregrijati nikako..LOL
taj zrak ulazi u deklo..pa preko toga sistema i onda u auspuh..a sluzi radi euronormi i upuhuje svjez zrak u auspuh..a taj auspuh ima pregrade,katalizator,,nek cijevi ugl ima tu slika na forumu..a ako oces iskljuciti taj sistem..onda si i nabavi neki rezo auspuh..jer oce se zacepiti..provjereno
--- Kraj citata ---
Ja pak imam druga saznanja koja mi je dino_sk potvrdio i kaže da je on tak napravio preko 5000 km s stock spuljom i da mu se niš nije zaštopalo. a kaj se tiče spulje, bit će... treba skupljat pare, ipak ne rastu na drvetu! Nadam se da do proljeća će biti neka malossijeva replica! Thanks svejedno na pomoći... :headbang:
stark1:
--- Citat: jprekrit - 15 Studeni, 2009, 18:34:47 ---Ja pak imam druga saznanja koja mi je dino_sk potvrdio i kaže da je on tak napravio preko 5000 km s stock spuljom i da mu se niš nije zaštopalo. a kaj se tiče spulje, bit će... treba skupljat pare, ipak ne rastu na drvetu! Nadam se da do proljeća će biti neka malossijeva replica! Thanks svejedno na pomoći... :headbang:
--- Kraj citata ---
a ja imam saznanja od iskusnijih clanova..cini mi se od ili ivanm ili 3alfa3 da su to rekli
jprekrit:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Studeni, 2009, 19:15:30 ---a ja imam saznanja od iskusnijih clanova..cini mi se od ili ivanm ili 3alfa3 da su to rekli
--- Kraj citata ---
Ma dobro, tak i tak se sad više nebudem puno vozil a na proljeće budem stavil spulju... nadam se da bude malossi replica. :laughing7:
stark1:
--- Citat: jprekrit - 15 Studeni, 2009, 19:23:36 ---Ma dobro, tak i tak se sad više nebudem puno vozil a na proljeće budem stavil spulju... nadam se da bude malossi replica. :laughing7:
--- Kraj citata ---
gle dat ces za replicu 1600 - 1800 kn..a zar nije bolje uzeti reverse..po snazi su skoro isti a reverse dodje neki 1100 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju