Tehnički kutak > Tuning skutera
HELP!!! Runner SP - Rastoplila se kutija od SAS-a di se spaja ona Eko Norma
stark1:
i da..treba naci razlog zbog cega se rastopila ta kutijica..??
jprekrit:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Studeni, 2009, 20:14:58 ---i da..treba naci razlog zbog cega se rastopila ta kutijica..??
--- Kraj citata ---
99% mislim da je razlog zbog toga što je vrući zrak iz auspuha ulazio gore do SAS-a, jer se prije SAS-a rastopila ona gumena spojnica koja dolazi odma poslije crijeva koja ide iz auspuha. A kaj se tiče auspuha i drugih djelova, rekao sam da ću stavljati samo malossijeve djelove, jest da su skuplji ali nemaju nikakvih negativnih kritika. E sad, budem vidjel kolko budem u mogućnosti to i ispuniti, tj. kakva bude financijska situacija. :laughing7:
Rossi:
ma nece se nista zacepit o cemu pricate ljudi..samo odsjeci i zavri na aspuhu ...pa jbt kod mene u gradu 20 runnera najmanje vozi tako i svi voze preko 5-10 k km i nikom se nije zacepio aspuh... ....slobodno sjeci i vari....
Rossi:
ma nece se nista zacepit o cemu pricate ljudi..samo odsjeci i zavri na aspuhu ...pa jbt kod mene u gradu 20 runnera najmanje vozi tako i svi voze preko 5-10 k km i nikom se nije zacepio aspuh... ....slobodno sjeci i vari....
jprekrit:
--- Citat: Rossi - 15 Studeni, 2009, 21:41:22 ---ma nece se nista zacepit o cemu pricate ljudi..samo odsjeci i zavri na aspuhu ...pa jbt kod mene u gradu 20 runnera najmanje vozi tako i svi voze preko 5-10 k km i nikom se nije zacepio aspuh... ....slobodno sjeci i vari....
--- Kraj citata ---
Dečki thanks... Evo onda, pala je odluka... Na spulji režem i varim, a za gornji dio... Gianelli mi šalje drugi SAS, stavljam ga gore da nebude rupa, naravno, ne spajam ga jer ga neću imati di više spojiti i to bu to. A kaj se tiče spulje, kaj bude, bude...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju