Tehnički kutak > Tuning skutera

HELP!!! Runner SP - Rastoplila se kutija od SAS-a di se spaja ona Eko Norma

(1/3) > >>

jprekrit:
Evo... Znači sve piše u naslovu! Jučer skinuo blokadu s frge, stavio diznu 64 i stavio multivar i bilo je sve super do danas kad sam išo to isprobati kak to sve funkcionira! Vozim se ja oko 10 km i motor užasno počne prditi. Kad sam stao, imao sam šta i za vidjeti! Rastopila mi se kutijica od onog SAS-a (secondary air system) tu di zrak iz dekla ide u spuh. Sad me zanima vaše mišljenje dal se isplati otpiliti ono crijevo kaj ide u spuh i zavariti spuh? I kaj sad napraviti s onom cjevčicom kaj je ulazila u tu kutijicu kaj mi se istopila? I usput, ako neko ima za prodati tu kutijicu, bio bi mu jako zahvalan!

Evo i slike koja je to kutijica

R@kija:
odsjeci na spuhu i zavari(to ti je tak blokada),a kutijicu ostavi otvorenu samo izvadi crijevo

jprekrit:

--- Citat: rakitje00 - 15 Studeni, 2009, 14:44:20 ---odsjeci na spuhu i zavari(to ti je tak blokada),a kutijicu ostavi otvorenu samo izvadi crijevo

--- Kraj citata ---
Ali meni se cijela kutijica rastaljala, uzeo sam je dole onak rastaljanu i sad neznam kaj s onim crijevom kaj ulazi u tu kutijicu kraj karburatora!

stark1:

--- Citat: rakitje00 - 15 Studeni, 2009, 14:44:20 ---odsjeci na spuhu i zavari(to ti je tak blokada),a kutijicu ostavi otvorenu samo izvadi crijevo

--- Kraj citata ---
ako zavari na auspuhu,nakon par stotina kilometara ce mu se desiti da ce se auspuh zacepiti,jer taj auspuh  je pun katalizatora i nemoze funkcionirati bez  tog  SAS

jprekrit:

--- Citat: gigo_sf2 - 15 Studeni, 2009, 15:32:20 ---ako zavari na auspuhu,nakon par stotina kilometara ce mu se desiti da ce se auspuh zacepiti,jer taj auspuh  je pun katalizatora i nemoze funkcionirati bez  tog  SAS

--- Kraj citata ---
Meni sad tu nešt nejde u glavu... Kod mene je to sad malo teže za objasniti, ali probat ću... Ovak... Ako zrak iz dekla ide u taj SAS, pa onda u spuh, kak bi mogo auspuh ovisiti o tom SAS-u, pa nejde iz auspuha u SAS, nego s SAS-a u auspuh. Po meni je logičnije da će se deklo pregrijavati, a ne da će se auspuh začepiti. A ako nebudem začepio tu cjevčicu koja je vodila do SAS-a, deklo se neće pregrijavati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju