Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner - slaba krajnja brzina
dj_stewo:
prijenos je ok... serijski i nije prekratak... ja baš sumljam na cdi... zašto vi mislite da nije.... trenutačno je crni ducati na runner-u za koji čitam da zna biti problematičan...
rolly:
Čini mi se da sam negdje u postu vidio da si probao zamjenit CDI sa frendom i da ti je bilo isto,možda sam krivo pročito,al može bit da je u njemu stvar
dj_stewo:
jesam mjenjao sam se za cdi... ali cini mi se da i taj baš nije bio ok! kasnije kada su osposobili taj motor ni on nije htio preko 70 kmh nikako.... bio je serijala sa sport spuhom....
rolly:
Ako mu je serijala vodeno onda skuter stvarno neide kako bi trebao ić standard sa auspuhom,probaj nabavit neki drugi cdi pa vidi,ja sam se osobno uvjerio da su nešto stariji cdi(10-15 god) marke mitsuba crveni nešto bolji od ovih novijih pa biš mogao sa nekog otpada uzet čak jeftino biš prošo
dj_stewo:
danas uzeo gps... i utvrdio da sat laže... do 65kmh na sat je ok.... a onda koma.... uglavnom razvrtio sam ga po gps-u 95 kmh.... a on pokaže na satu 85 kmh....
gledao sam puž sajlu i kmh sat i sve izgleda ok...
e sada kako popraviti ubrzanje malo... čini mi se slabo....
trenutni setup...
dell 17,5 phva id sa diznom 75, redsponge
rolice 6,1 gr u multivaru, malossi x belt, ljubičasta centralna, žute na kvačilu
mislim staviti veću diznu, čini mi se da ima lufta po boji svječice.... i staviti mekšu centralnu....
nek me netko ispravi ako griješim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju