Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner - slaba krajnja brzina

<< < (27/29) > >>

ivanm:
da po satu pokazuje manje nego po gps-u relane brzine, to je rijedak slučaj..

veka84sb:

--- Citat: dj_stewo - 19 Kolovoz, 2010, 12:05:16 ---danas uzeo gps... i utvrdio da sat laže... do 65kmh na sat je ok.... a onda koma.... uglavnom  razvrtio sam ga po gps-u 95 kmh.... a on pokaže na satu 85 kmh....

gledao sam puž sajlu i kmh sat i sve izgleda ok...

e sada kako popraviti ubrzanje malo... čini mi se slabo....

trenutni setup...

dell 17,5 phva id sa diznom 75, redsponge

rolice 6,1 gr u multivaru, malossi x belt, ljubičasta centralna, žute na kvačilu

mislim staviti veću diznu, čini mi se da ima lufta po boji svječice.... i staviti mekšu centralnu....

nek me netko ispravi ako griješim...

--- Kraj citata ---

Eto cuda su ipak moguca !  :toothy12:  ajd fino skini sajlu od sata ,ocisti i naspicaj WD-40 unutra, par kapi ulja i vrati sve nazad!

funkyzg26:

--- Citat: ivanm - 19 Kolovoz, 2010, 12:13:52 ---da po satu pokazuje manje nego po gps-u relane brzine, to je rijedak slučaj..

--- Kraj citata ---

pa to vam ja govorim tu cijelo vrijeme na gps se nemožeš oslonit kao točno mijerenje brzine ajde možda nekad pokaže točnu brzinu kad su dostupni korektivni sateliti al to je kod nas jako rijetko tak da nema 100% točnog pokazatelja brzine nigdje sve griješi  :icon_thumright:

wonderkid:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Kolovoz, 2010, 12:45:52 ---pa to vam ja govorim tu cijelo vrijeme na gps se nemožeš oslonit kao točno mijerenje brzine ajde možda nekad pokaže točnu brzinu kad su dostupni korektivni sateliti al to je kod nas jako rijetko tak da nema 100% točnog pokazatelja brzine nigdje sve griješi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
opet ti sa satelitima  ;D ;D ;D ;D ,ovo je dosta rijedak slucaj na forumu,mogu potvrditi da je bilo barem 50 mjerenja sa gpsom i od tih 50 mjerenja 49 su utvrdena da sat na skuteru ogromno laze prema gpsu,npr rox pri brzini od 80kmh po satu na gpsu 67 kmh  :dontknow: :dontknow:

cameosb:
sateliti svemirski, senna m ću te zvat funkyzg26
uzmi si drugi sat :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju