Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner - slaba krajnja brzina

<< < (25/29) > >>

dj_stewo:
nažalost sat je jako približno točan ili griješi onda i gps kada sam ga provjeravao....

rolly:
Ako je prijenos ok,ako je auspuh ok ako je radilica/kit ok onda sutavom eliminacije ostaje jedino struja

dj_stewo:
na struju i ja sumljam jer sve sam već probao.... neznam može li netko iz video reći, ali meni se čini da bi još trebao imati više okretaja... i neznam zašto su okretaji jednaki kroz ubrzanje i pri krajnjoj brzini....  cudno mi je to što vozim 70 sa malo jače od 1/4 gasa.... dam full gas a on ubrza do 80 i stane.... a okretaji narastu podosta....

rolly:
Ili ti je struja(pritom ne mislim na CDI već na nešto drugo) il je stvarno problem u getribi(dal su sami zupčanici prijenosa problem il nešto drugo teško je znat),probaj promijenit prijenose,i nije čudno što do 70 možeš sa 1/4 gasa već je čudno što skuter neide više od 80 na punom gasu,ako ti sve drugo štima onda je ili do struje(ima je premalo na višim okretajima) ili je getriba prekratka

veka84sb:

--- Citat: CoK - 15 Kolovoz, 2010, 00:23:10 ---imas najtocniji km/h sat i sta je tu cudno  :dontknow:

sta nevidis da ti skace i kazaljka, provjeri si sajlu il puz il nesto, skuter po okretajima ide odlicno i sumnjam da je do masine...

--- Kraj citata ---

ahahaha to sam i ja odma pomislio ,a sljedece sto mi je palo na pamet je da mozda vozi na praznim gumama.

Ajd pregledaj sajlu km/h pa reci kakvo je stanje. Ili stani uz neki drugi skuter i ti vozi 80 nek te on pokusa pratiti  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju