Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
runner_sp180:
to dal ce ti se motor dizat na gas ili ne ti odlucujes tiime kako ga nastelujes. npr, ja sam na svome stavio opruge kvacilo tvrđe vec sto bi trebale, imao deltu i jos ih natego do kraja.. nije davo nikakvih znakova da bi se propeo nit ista, samo iz mjesta ispali i kroz ubrzanje pegla, ne gubi nista okretaja... ako oces da ti se dize na zadnji stavis mekse opruge ovo ono, ali ti onda skut hvata na nizim okretajima i ako se trkas na drag kroz ubrzanje ti okretaji idu iz nizim prema visim(rastu) dok netko drugi kroz ubrzanje ima stalan broj okretaja i to ondje gdje auspuh ima najvecu snagu! a i ako ga postimas tako da izgleda življe opet postoji sansa da proklizuje ili se propne u startu,,
doritos:
--- Citat: Pupo - 13 Veljača, 2010, 18:27:32 ---Može biti, iako ima dio rame i ispod rezervara, nije samo jedna cijev na sredini. A ovo za rep ni netreba bit predebelo, i tako je skuter težak. Uspio sam naći par slika gole rame
Vidi kako je ovaj riješio rupe na plastici :D
--- Kraj citata ---
...ovako sam ja planirao sebi napred sloziti kiler, hladnjak i provuc creva i da imam bolje hladnjenje...i skinuti donji kiler i bok i nema pregrijavanja... :icon_thumright:
Drnda:
u pravu si, od sfa je deblja, barem je vec fi, mozda je stjenka dovoljno debela na arei, uglavnom vidim i ti imas to mc16 smece :happy8:
ovo je prvi put da vidim areu ogoljenu, nekako mi tanji prednji amortizer nego kod pezoove mono vile, kako amortizira uopce natrag sa ovim sustavom, jel meksi skut,
a za stelanje, u mene krece na niskim okretajima i zato derem sve skutove, jer krene dizati na zadnji, dok ovome kuplung uhvati ja sam vec na 60 kmh, tako da mi je postalo draze kada nize hvata nego kada je nategnut potpuno...jer treba ga grijati zimi pola sata da mogu startati kako bog zapovijeda...
doritos:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Veljača, 2010, 11:41:02 ---u pravu si, od sfa je deblja, barem je vec fi, mozda je stjenka dovoljno debela na arei, uglavnom vidim i ti imas to mc16 smece :happy8:
ovo je prvi put da vidim areu ogoljenu, nekako mi tanji prednji amortizer nego kod pezoove mono vile, kako amortizira uopce natrag sa ovim sustavom, jel meksi skut,
a za stelanje, u mene krece na niskim okretajima i zato derem sve skutove, jer krene dizati na zadnji, dok ovome kuplung uhvati ja sam vec na 60 kmh, tako da mi je postalo draze kada nize hvata nego kada je nategnut potpuno...jer treba ga grijati zimi pola sata da mogu startati kako bog zapovijeda...
--- Kraj citata ---
nijelo los prednji amortizer, ko i svaki erijski prednji amortizer, ja sam si stavio i prednji i straznji BITUBO bas posebno pravljen za areu51 i kad nastelas ta tvrdje, motor lezi jako dobro i super! ko je to probao odusevio se, al fakat :icon_thumright: centralni amortizer je jako dobro smjesten i zbilja dobro radi svoj posao, bas je skut totalno drukciji od drugih po izgledu koji i dan dans djeluje fantasticno i ispred drugih i takodjer i tehnicki je fora skroz...samo hladjenje je lose napeavljeno al to se sve da rijesiti :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: doritos - 15 Veljača, 2010, 12:44:15 ---nijelo los prednji amortizer, ko i svaki erijski prednji amortizer, ja sam si stavio i prednji i straznji BITUBO bas posebno pravljen za areu51 i kad nastelas ta tvrdje, motor lezi jako dobro i super! ko je to probao odusevio se, al fakat :icon_thumright: centralni amortizer je jako dobro smjesten i zbilja dobro radi svoj posao, bas je skut totalno drukciji od drugih po izgledu koji i dan dans djeluje fantasticno i ispred drugih i takodjer i tehnicki je fora skroz...samo hladjenje je lose napeavljeno al to se sve da rijesiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hlađenje je napravito dobro jer je predviđeno da hladi serisku masinu a ne za tuning... :icon_thumright:
a ja cu probat tako i ostavit a ako ne bude dobro onda cu ga stavit naprijed i nesto iskemijat s tim crjevima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju