Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
Pupo:
--- Citat: Ivan_drifter - 13 Veljača, 2010, 17:50:45 ---isuse bas gledam kako imamotor slabu tanku ramu mislim motda mi se samo cinni al od sfa npr je mnogo deblja :dontknow:
--- Kraj citata ---
Može biti, iako ima dio rame i ispod rezervara, nije samo jedna cijev na sredini. A ovo za rep ni netreba bit predebelo, i tako je skuter težak. Uspio sam naći par slika gole rame
Vidi kako je ovaj riješio rupe na plastici :D
aprilia area 51:
nije lose al i nije bas nesto...ja mislim da bi ovo moje bilo ljepse vak s mrezicom vec samo izbusit rupe...
Ivan_drifter:
--- Citat: Pupo - 13 Veljača, 2010, 18:27:32 ---Može biti, iako ima dio rame i ispod rezervara, nije samo jedna cijev na sredini. A ovo za rep ni netreba bit predebelo, i tako je skuter težak. Uspio sam naći par slika gole rame
Vidi kako je ovaj riješio rupe na plastici :D
--- Kraj citata ---
slabo je to za tako jaki motor istina bio bi tezi al nedaj boze date neko pobere s skutom kak je mog frenda na fxru dok je stanto pa je ramu moro mjenjat jer se ova popigala koda je lim od 1mm debljine a udar bio od 10 20 na sat ono stantanje...
OvErLoAd:
--- Citat: Ivan_drifter - 13 Veljača, 2010, 21:27:48 ---slabo je to za tako jaki motor istina bio bi tezi al nedaj boze date neko pobere s skutom kak je mog frenda na fxru dok je stanto pa je ramu moro mjenjat jer se ova popigala koda je lim od 1mm debljine a udar bio od 10 20 na sat ono stantanje...
--- Kraj citata ---
Aprilia ima cijevast okvir koji je puno čvršći dok rAner ima smeće
Ivan_drifter:
da to je istina,,,, pitat cu ga za sliku s nesrece ima jednu dve pa cu stavit samo kasnije,,,,mislim strasno ...a kaj da padnes s 80 90 il 100 motor bi puko popola ono kinez ima bolju ramu baontian hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju