Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
doritos:
--- Citat: aprilia area 51 - 15 Veljača, 2010, 14:04:11 ---hlađenje je napravito dobro jer je predviđeno da hladi serisku masinu a ne za tuning... :icon_thumright:
a ja cu probat tako i ostavit a ako ne bude dobro onda cu ga stavit naprijed i nesto iskemijat s tim crjevima...
--- Kraj citata ---
...ima dosta slucajeva da se ljudima i serijska termo grupa grijala malo vise jer je skoro vodoravno kiler dole i nema bas nekog ucinka...sigurno i provjereno...tebi ce se ziher grijati dost sa tim set-up-om...pripremi jos jean mali kiler za ugraditi :laughing7:
aprilia area 51:
neznam dal cu ubacitvat jos jedan ili cu samo svoj premjestit naprijed...
Pupo:
--- Citat: doritos - 15 Veljača, 2010, 14:47:05 ---...ima dosta slucajeva da se ljudima i serijska termo grupa grijala malo vise jer je skoro vodoravno kiler dole i nema bas nekog ucinka...sigurno i provjereno...tebi ce se ziher grijati dost sa tim set-up-om...pripremi jos jean mali kiler za ugraditi :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ako je napravljen dobar omjer antifriza i vode il ak ljudi imaju vodu samo, nevjerujem da se grije ako nije neko groblje il ako sili u neko brdo veliko/dugačko. Meni kad se grijala, bio sam natočio sirup za pravit antifriz :toothy9:
aprilia area 51:
eo sklopio sam jucer motor...nisam mogo vise cekat.. :toothy9:
necete vjerovat upalio je iz prve... :toothy12:
sve fino radi za sada...cim bude lijepse vrjeme pa cu napravit koji snimak kak ide... :icon_thumright:
sadasnji set up je: italkit alu 70ccm
top performances nardo
top performances radilica
malossi multivar
polini usis
dellorto 20,5
malossi e5
skf lezajevi radilice
to je za sada...planiram si jos uzet: rms kvacilo, rms zvono, top performances remen,
i jos ovako sitnice koje mi trebaju su: selen masine, akumulator, i plocice za kocnicu zadnju
od posla je jeos ostalo: ispolirat deklo, spojit el. blokadu, ispolirat ruckice od kocnica
eo i neke slike nisu bas nesto al eto:
eo pupo naucio sam stavljat slike... :toothy9:
usput ako kome treba imam serisku radilicu usis i uljnu pumpu za prodat... :drunken_smilie:
Ivan_drifter:
kurbla s mog motora hahaha ljepo samo pod hitno snimaj bas me interesira
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju