Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
aprilia area 51:
--- Citat: doritos - 07 Veljača, 2010, 22:51:22 ---jeste razmisljali kud cete crijeva povuc?? kad to rijesite pokazite meni , jer i ja imam u planu jos jean kiler ugraditi posto ce se moj vrtit na 12-13000rpm, mozda i vise kasnije kad roknem polini evo2...šabane zmjeni sad dok mozes selen jer kesnije ces morat opet rasopat cijeli skut i jebat se s time, bolje sad dok je raskopan u dijelovima...neces se moc voziti od tolko kolko se trese i vibrira a tek zavoji, uzas... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma zamjenit cu selen sada cim budem dobio neke novce... :toothy9:
a neznam vidjet cu kuda cu s crjevima....ja mislim samo svoj orginalni kiler prebacit naprijed i izrezat nesto na maski i stavit mrezicu...mislim da ce to biti dosta za moj set up...
aprilia area 51:
eo nekih novosti...
napravio sam oblik na papiru kakav lik cu odprilike izrezat na masci i stavljean je topova radilica i novi skf lezajevi i semerinzi...
eo nekih slika:
i jedan umjetnicka... :toothy9:
Pupo:
Prvo si složi mašinu i vidi da li ti može ovaj dole hladnjak ohladit dobro i istek onda ako vidiš da nemože reži masku jer koliko god to dobro izrezao i pokitao, neće biti lijepo kao original!
aprilia area 51:
--- Citat: Pupo - 13 Veljača, 2010, 15:41:05 ---Prvo si složi mašinu i vidi da li ti može ovaj dole hladnjak ohladit dobro i istek onda ako vidiš da nemože reži masku jer koliko god to dobro izrezao i pokitao, neće biti lijepo kao original!
--- Kraj citata ---
da znam...i hocu prvo slozit vak pa ak nebude onda cu radit...to mio ovih dana bilo dosadno pa sam tak kemijo nesto na papiru...pa mi se ovo svidlo...na foru speedfihtera...
Ivan_drifter:
isuse bas gledam kako imamotor slabu tanku ramu mislim motda mi se samo cinni al od sfa npr je mnogo deblja :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju