Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51
doritos:
kaj mislis da ga nisam imao od sp180 kiler u rukama , posudio od mislava perkusica al kad ga neam di smijestiti, znas kako malo mjesta ima ispod, premalo i protok zraka je slaaab.
ja sam planirao da prepravim to sve, kiler kak je u svojoj plastici sta je s tim usarafljeno u ramu cu od ispod rezati da ima protok zraka, mrezica tamo ide, i kako je vlica pa dodje ona plastika ispred tanka kao zastita tanka cu maknuti tu ogromnu plastiku i staviti prozracnu mrezu. i na jos dost mjesta plastiku malo rezati i ljepo mrezu staviti tek tolko da ima strujanje zraka...bit ce dobro valjda...al sad isto imam sansu popikati nosace i staviti kiler napre al neznam kud provuc creva u pm....
doritos:
...pupo za tvoju info, area bez beda ide na zadnji, sport malossi 70,, 7.5gr role spustena glava, prosiren spuh, zuti federi kuplunga, piaggio bijeli centr plastika torsion isto od piaggio ili pežo, base spuh ko onaj sta sam ti ga prodao al je taj spuh slozen da daje jeben šus , moment i da si vidio kak je to na zadnji islo, pa na arei sam naucio malo na zadnji haha :icon_thumright:
Pupo:
Znam da na prednji ide, to sam probao i ide al zadnji baš i ne. A vidjet ćemo kakav će imat šus kad ju složim prije ljeta.
Inače, jel ima tko zadnju felgu da mu netreba za areu?
doritos:
--- Citat: Pupo - 07 Veljača, 2010, 23:28:39 ---Znam da na prednji ide, to sam probao i ide al zadnji baš i ne. A vidjet ćemo kakav će imat šus kad ju složim prije ljeta.
Inače, jel ima tko zadnju felgu da mu netreba za areu?
--- Kraj citata ---
...al pazi na prednji, od tezine kako sam svako malo isao na prednji su mi otisli lageri pa sam morao mjenjati , a znas kolko posla ...koma...sa serijalom tesko na zadnji jer treba snage dost...
Pupo:
--- Citat: doritos - 08 Veljača, 2010, 01:28:58 ---...al pazi na prednji, od tezine kako sam svako malo isao na prednji su mi otisli lageri pa sam morao mjenjati , a znas kolko posla ...koma...sa serijalom tesko na zadnji jer treba snage dost...
--- Kraj citata ---
Samo sam probao par puta, i jednom se skoro prebacio naprijed :) Inače neprakticiram takve stvari, bolje se vozam. Odem malo na brdo pa se puštam, tamo sam nizbrdo najbrži :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju