Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51

<< < (30/48) > >>

driv€r:
roby jbt. pa lako je s dva hladnjaka napravit sam treba imat jedan nastavak koji se dijeli na tri dijela pokazat ću ti kad dođeš do mene to ja mogu nabaviti nikakav problem nije..

aprilia area 51:

--- Citat: driv€r - 07 Veljača, 2010, 21:44:50 ---roby jbt. pa lako je s dva hladnjaka napravit sam treba imat jedan nastavak koji se dijeli na tri dijela pokazat ću ti kad dođeš do mene to ja mogu nabaviti nikakav problem nije..

--- Kraj citata ---

ma znam nisam se sjetio odmah toga... :toothy9:

ma nece to ni trebat jednostavno prebacim svoj naprijed i to ce biti dosta...

eo sad sam bas gledo jedan projekt decko slaze zipa za PH  i stavio je hladnjak iste velicine kao moj na isto mjesto di bi i ja i nema nikakvih problema...a on ima duplo jaci set up od mene tak da ce ovo meni biti sigurno dobro... :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: aprilia area 51 - 07 Veljača, 2010, 21:12:02 ---pa da to i ja mislim...nekak preradit masku prednju...i onda tamo gore kod te maske stavt svoj seriski hladnjak...prvo cu probat sa seriskim tak kak je...pa ak neide onda cu izrezat prednju masku i stavit ga tako gore...pa ak opet nebude onda cu uzet neki veci hladnjak i stavit...

e to da stavim 2 hladnjaka kako to izvest ?

mislim kako napraviti crjeva za dva hladnjaka ?

ajd ak znas di je ta area sto kazes s prednom maskom od srke posalji mi link ili nesto da vidim....

--- Kraj citata ---

99% da sam na bikepicsu vidio, potraži malo. Je da će ti trebat malo vremena dok prekopaš sve al mislim da ćeš naći :)

doritos:
jeste razmisljali kud cete crijeva povuc?? kad to rijesite pokazite meni , jer i ja imam u planu jos jean kiler ugraditi posto ce se moj vrtit na 12-13000rpm, mozda i vise kasnije kad roknem polini evo2...šabane zmjeni sad dok mozes selen jer kesnije ces morat opet rasopat cijeli skut i jebat se s time, bolje sad dok je raskopan u dijelovima...neces se moc voziti od tolko kolko se trese i vibrira a tek zavoji, uzas... :icon_thumright:

R@kija:
dajte kupite kiler od spa il vxa sa ventilatorom na prekidac i nema pregrijavanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju