ewo da ja predstavim svog pony-a
skut sam kupio novog novcatog krajem 2003. godine, nisam dugo izdrzao bez tuninga pa je tako tokom 6 godina preko njega proslo dosta dijelova i na njih utroseno oko 7000 kn i puno sati rada! trenutno ima 26 000 km i ocuvan je ko iz ducana!
na 5000 km sam stavio Leo RR koji mi nije bio dosta pa sam na oko 7000 km stavio i malossi sport 70!
tu je vec imal dost kilometara sa tim setupom
malo poslije sam stavio i multivar i red sponge...
vozio sam na tom setupu jako dugo i kit je preso 15-16 t km kad su mi se blokovi sjebali na primaru, dobili prevec lufta i pocelo je ruzit nutra!
nakon tog, prosle zime sam stavio rabljene blokove u super stanju sa piaggia AC i modificiral ih u LC!
nakon cijele te zajebancije skut pici dalje! nakon par mjeseci vise mi je bio pun kufer tog smetljarskog n00b setupa jer sam naspram frendovog runnera sa duetom i nardom izgledo ko da stojim na mjestu!
nakon toga sam se bacio u smirglanje spuha i poliranje prije neg kaj sam ga prodo!
prek ljeta sam narucio Stage6 PRO spuh i podigo snagu za pun dik!
nakon par mjeseci kit je zaribal zbog prevelikih obrtaja i loseg ulja pa je onda uslijedilo boranje na 47,6 i ugradnja due+ klipa
sad je trenutno jos uvijek na razradi! imam jos kojih 150 km za prec i onda skidam cilindar dole i portam ga po portmapu od due+
zasad ima brutalnu kompresiju jer klip od dueta ima malo vise čelo pa jace sabije smjesu! planiram i stavit malo deblji dihtung cilindra da olaksam razvoj visih obrtaja i da mi se portovi malo produze!
jos mi treba doc s6 21" black edition fergazer i pred pocetak slijedece sezone stavljam novi rms kuplung, s6 zvono i neku radilicu punih poltuki (neku best buy, jos nisam odlucil koju).
za godinu dana mozda padne i neki duzi prijenos, ali otom potom!
ewo slika od proslog vikenda sa voznjice u okolici Cakovca! zbog voznje od 50 km/h imo sam feeling da cu krepat! LOL