Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver

<< < (14/15) > >>

pajo:
odličan kit moj je za sad prešo oko 6tis(minarelli AC)a vozim ga na yasuni r i istvarno odlično izgleda čak nije bilo ni potrebe za zamijenom karike.
ali razmišljam o nekom jačem spuhu vijerovatno PRO.

Ghoul:

--- Citat: pajo - 25 Listopad, 2010, 23:59:24 ---odličan kit moj je za sad prešo oko 6tis(minarelli AC)a vozim ga na yasuni r i istvarno odlično izgleda čak nije bilo ni potrebe za zamijenom karike.
ali razmišljam o nekom jačem spuhu vijerovatno PRO.

--- Kraj citata ---

sacuvaj pare radje...

nije ti neka pretjerana razlika izmedju ta 2 auspuha...nijanse, a yasuni ipak ima bolju zavrsnu obradu...

evo ja svog nakon god i pol furam na pjeskarenje i novi clearcoat termo lak...

pajo:

--- Citat: Ghoul - 26 Listopad, 2010, 00:13:20 ---sacuvaj pare radje...

nije ti neka pretjerana razlika izmedju ta 2 auspuha...nijanse, a yasuni ipak ima bolju zavrsnu obradu...

evo ja svog nakon god i pol furam na pjeskarenje i novi clearcoat termo lak...

--- Kraj citata ---
ma malo fantaziram htio bi isprobat neki jači spuh na pro čisto da vidim razliku.
a za kvalitetu pro spuha sve znam.ali vijerujem da bi trebalo odlično radit zajedno.
de mi reci jer vidim na slikama da nema set metalnih brtvi za podešenje kop.prostora??ili?

Ghoul:

--- Citat: pajo - 26 Listopad, 2010, 00:25:35 ---ma malo fantaziram htio bi isprobat neki jači spuh na pro čisto da vidim razliku.
a za kvalitetu pro spuha sve znam.ali vijerujem da bi trebalo odlično radit zajedno.
de mi reci jer vidim na slikama da nema set metalnih brtvi za podešenje kop.prostora??ili?

--- Kraj citata ---

a bila bi neka razlika sigurno jer ipak su oba dijela rađena jedan za drugo...ja jedva cekam da probam :)
na jutubu vec ne znam kolko mjeseci pokusavam nac neki video sa oba dijela zajedno, al nemres nac nema sanse.

ima ima kako nebi bilo brtvi! samo se bas ne vide jer su sve skupa.

mislim da su 5-6 metalnih i jedna klingeritna...dobil sam jos i karbonske lamelice...

pajo:

--- Citat: Ghoul - 26 Listopad, 2010, 00:33:57 ---a bila bi neka razlika sigurno jer ipak su oba dijela rađena jedan za drugo...ja jedva cekam da probam :)
na jutubu vec ne znam kolko mjeseci pokusavam nac neki video sa oba dijela zajedno, al nemres nac nema sanse.

ima ima kako nebi bilo brtvi! samo se bas ne vide jer su sve skupa.

mislim da su 5-6 metalnih i jedna klingeritna...dobil sam jos i karbonske lamelice...

--- Kraj citata ---
ja sam isto vrtio youtube mislim da nisam našo kombinaciju?jer svi furaju c16 i te fore???
brtve sve isto kao minarelli AC-LC
reci mi pošto je to atena kit-jel si gledao možda kolko dođe u njegovoj izvedbi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju