Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver
CoK:
moj 125 cilindar je zacvikao zbog prevelikog otvora na airboxu, skuter se pregrije od previse zraka i cvikne...jedina razlika je sto ac mozes vozit i zacvikanog :icon_thumright:
Ghoul:
dosel mi novi kit!
Stage 6 sport pro!
sve je u paketu u najboljem stanju, zavrsna obrada je odlicna, cilindar je lagan ko perce :toothy11: (naspram gusanih bestija koje sam imal prije), i najvise me razveselila naljka koju sam dobil da mogu zakeljit na spuh! :toothy9: :laughing6:
iznenadilo me par dijelova: klip u paketu od Atene (znam da ih radi athena, ali nisam mislil da bu me druga marka docekala nutra u pakungu), na glavi je mjedena cjev za prikljucak vodenog crijeva (prejebeno naspram plastike koje sam imal na malossiu koja je bila zadihtana z ceresitom i izolirkom), uputstva samo na švabskom :icon_biggrin: (sam bog pa ga dobro znam) i ooogroman broj dihtunga cilindra :headbang:
montaza ide tek kad vidim u kakvom stanju su mi blokovi i kad napravim đenerale izmjenu svih gumenih i potrosnih dijelova na skuteru pa da bude ono ko da skuter (masina barem) ima 0 km tuto completo!
eo par slika:
cameosb:
jel se stage6 pro spuh idealno slaze s ovim?
_r0bi_:
...jao kak to do'ro vidit... :icon_thumright:
Ghoul:
--- Citat: cameosb - 25 Listopad, 2010, 23:14:50 ---jel se stage6 pro spuh idealno slaze s ovim?
--- Kraj citata ---
tako kazu ljudi iz stage6-a...tak mi pise i na uputstvima...
kanali su poprilicno veliki i siroki, ali nisu visoko, znaci ogroman moment iz srednjih obrtaja, a moze se i zavrtit (1 karika, 0.7mm squish, 12 konja bi trebao imat sa 21 frgicom)
inace ekipa puca c16 na njeg! totalno retardirano ako se ne podignu kanali, jer kit uopce nije namjenjen ic iznad 10500 obrtaja...
iako uz par sto kuna kaj das tokaru da ti sreze gornji dio cilindra i uz deblje dihtunge cilindra, mozes dobit prakticki TPR, a ak zelis pushat to the limit, pase na njega s6 modular glava, dignes jos kanale pa imas i high end!
u svakom slucaju jako versatilan cilindar! ja ga mislim furat stock! jos se samo nadam da su ga rjesili onih djecjih bolesti sa losim nikasilom i sve 5!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju