Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver
Ghoul:
ewo da ja predstavim svog pony-a :toothy3:
skut sam kupio novog novcatog krajem 2003. godine, nisam dugo izdrzao bez tuninga pa je tako tokom 6 godina preko njega proslo dosta dijelova i na njih utroseno oko 7000 kn i puno sati rada! trenutno ima 26 000 km i ocuvan je ko iz ducana!
na 5000 km sam stavio Leo RR koji mi nije bio dosta pa sam na oko 7000 km stavio i malossi sport 70!
tu je vec imal dost kilometara sa tim setupom
malo poslije sam stavio i multivar i red sponge...
vozio sam na tom setupu jako dugo i kit je preso 15-16 t km kad su mi se blokovi sjebali na primaru, dobili prevec lufta i pocelo je ruzit nutra!
nakon tog, prosle zime sam stavio rabljene blokove u super stanju sa piaggia AC i modificiral ih u LC!
nakon cijele te zajebancije skut pici dalje! nakon par mjeseci vise mi je bio pun kufer tog smetljarskog n00b setupa jer sam naspram frendovog runnera sa duetom i nardom izgledo ko da stojim na mjestu!
nakon toga sam se bacio u smirglanje spuha i poliranje prije neg kaj sam ga prodo!
prek ljeta sam narucio Stage6 PRO spuh i podigo snagu za pun dik!
nakon par mjeseci kit je zaribal zbog prevelikih obrtaja i loseg ulja pa je onda uslijedilo boranje na 47,6 i ugradnja due+ klipa
sad je trenutno jos uvijek na razradi! imam jos kojih 150 km za prec i onda skidam cilindar dole i portam ga po portmapu od due+
zasad ima brutalnu kompresiju jer klip od dueta ima malo vise čelo pa jace sabije smjesu! planiram i stavit malo deblji dihtung cilindra da olaksam razvoj visih obrtaja i da mi se portovi malo produze!
jos mi treba doc s6 21" black edition fergazer i pred pocetak slijedece sezone stavljam novi rms kuplung, s6 zvono i neku radilicu punih poltuki (neku best buy, jos nisam odlucil koju).
za godinu dana mozda padne i neki duzi prijenos, ali otom potom!
ewo slika od proslog vikenda sa voznjice u okolici Cakovca! zbog voznje od 50 km/h imo sam feeling da cu krepat! LOL
giannelli:
ljep runner, inace meni je ova zuta i crna najbolja kombinacija serijska. :icon_thumright:
i spuh je sexy pogotovo. :glasses9:
R@kija:
super je runner..ja bi obojo zadnji spojler u zutu ko naprijed..
btw. onaj runner ima nardo?? set?
Ghoul:
@ gianelli - fora je farba! dobro je kaj je full rijedak! jer nema bas puno runnera s tom shemom boja na cesti!
@ rakitje00 - ma taj runner ide ko kuga! ulupano pun k**ra* para u njega, kupljen nov, nema ni 4t km i vec je cijeli tuniran! ima gore due, nardo, malossi dell 21", rms racing radilica, multivar. od ostalih dijelova: denso iridium, fiberglass usisne lamele, borung 48, torsion control, s6 kuplung, s6 zvono, malossi kevlar, modificiran airbox, red sponge, c4 lageri, plavi centralni...uff sigurno sam nekaj zaboravil! lakse bi mi bilo nabrojat kaj mu je serijsko ostalo! LOL
aeroxtuning:
Odličan runner :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju