Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver
vanjossi:
pa koliko si platio tu radilicu?
iglicasti stavi najbolje kao sta su prije napisali npr malossiev
je razlika je u tom zadebljanju, ako izdrzi rms-ova 12t okretaja ova je i vise nego dosta za tvoj setup
Ghoul:
--- Citat: vanjossi - 10 Veljača, 2010, 02:01:24 ---pa koliko si platio tu radilicu?
iglicasti stavi najbolje kao sta su prije napisali npr malossiev
je razlika je u tom zadebljanju, ako izdrzi rms-ova 12t okretaja ova je i vise nego dosta za tvoj setup
--- Kraj citata ---
120 €
ma ostavil bi ja i serijsku da je novija...al nakon vise od 6 godina koristenja, 26000 km od toga 19000 sa kitom, trebala je doc zamjena...pa eto, ocito da se ova pokazala idealnom, i cijenom i karakteristikama...
SlowRider:
Prije je bila vrlo popularna TOPova radilica za "plavim" polutkama i RMS gdje se pokazalo da RMS ima manje kvalitetan veliki iglicasti lezaj. A iglicasti za bolcnu klipa u obe radilice su bili kao iz kinder jajeta, dakle za smece.
Danas je sve vise zastupljena upravo ovakva radilica (Stage6, BGM, ONE... svatko otisne svoj logo, a to je zapravo gotovo ista stvar, s tim da ova ONE radilica ima zupce cijelom duzinom), identicna je Malossi HPC radilici, a 3alfa3 je usporedio obe i bolji dojam ostavlja BGM.
Ima i ovdje nesto o tome: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,27524.0.html
Ja osobno vjerujem samo iglicastim lezajima iz malossi pakiranja, jednom sam isprobao nesto drugo i raspao se, peh ili ne :dontknow:
Ghoul:
sad sam bas malo pogledal iglicasti i ono...jest da je srebrni kavez i to, ali ovi valjcici...nauljil sam malo, ali opet nekak mi se cini da teze ide...
uglavnom, taj sigurno nebu isel gore...nego, zanimaju me dimenzije u vezi tog iglicastog! znam da malossijev od sporta ne pase na duetov klip, presirok je...pa me zanima koje dimenzije ja trebam?
vanjossi:
Ja sam sebi samo klip iznutra malo proširio jer se radilo o par mm..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju