Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver

<< < (10/15) > >>

Ghoul:

--- Citat: gokiSP - 09 Veljača, 2010, 23:54:40 ---bome nije ista ko bgm evo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ma doro da nije identicna...ali ta klasa

razlika je, ovak odokativno, polirana i masivnija klipnjaca i zubci prek kompletne duzine osovine...

ovo ostalo ne vidim jer jbg, nemam bgm da ih usporedim...

ali radilica stvarno odlicno djeluje...sa iglicastim ne znam ak bum riskiral ili bum stavio original od klipa sa dueta...

gokiSP:
ma ok ako je dovoljno kvalitetna drago mi je  :) ja nebi ni taj iglicasti jer se meni razletio

doritos:

--- Citat: Ghoul - 10 Veljača, 2010, 00:26:34 ---ma doro da nije identicna...ali ta klasa

razlika je, ovak odokativno, polirana i masivnija klipnjaca i zubci prek kompletne duzine osovine...

ali radilica stvarno odlicno djeluje...sa iglicastim ne znam ak bum riskiral ili bum stavio original od klipa sa dueta...

--- Kraj citata ---
...dobra je radilica, nis joj ne fali, sve je to tu negdje skoro...iglicasti stavi malossi ili, polini, stage 6 ...malo kvalitetnije....probao sam ja i rms iglicsti koji je isti k ko i malossi i izdrzao due+. malossi sport, serijalu + nardo tako da sve je to tu negdje...mislim na rms crni iglicasti a ne kaj se dobije uz rms racing radilicu, ono kinder jaje iglicasti...sve 5 ghoul :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: Ghoul - 10 Veljača, 2010, 00:26:34 ---ma doro da nije identicna...ali ta klasa

razlika je, ovak odokativno, polirana i masivnija klipnjaca i zubci prek kompletne duzine osovine..

--- Kraj citata ---
ja imam evolution, također poliranu, samo moja nema zubce preko cijele duzine osovine, sto bi znacilo da je ova tvoja bolja

Ghoul:
da, ma to sam prek Slow-a narucio, na njegovu preporuku...jer sam mislio uzet bgm, ali na sipu nemaju...ali imaju tu ONE!

cijena im je prakticki identicna...

danas sam ju pokupio pa mi je pokazal koje su razlike i tak...kolko mi se cini, moze bit samo bolja od BGM, za iglicasti bum ipak stavio ovaj koji imam trenutno na skutu, a sad, jedino se nadam da je iglicasti na spoju klipnjace i polutki dobre kvalitete...

EDIT: sad sam skuzio da tam gdi inace pucaju radilice, izmedju onog dijela gdje ide lager i zavrsetka zubci, da je ova ONE deblja i manji je razmak..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju