Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver

<< < (6/15) > >>

Ghoul:
to sve govorim o "teoretskim" konjima haha na radilici...ovo na kotacu je naravno druga prica...ali trebalo bi sve to skupa moc zavrtit skut do 110-120 km/h...

@ doritos - hvala, jedini šipteraj mi je ova naljka Nitro na zicu...jbg, ukrali mi prije par godina pred skolom kacigu iz gepeka i razdrapali zic :( i jos do danas nisam nanovo tapeciro zic pa eto...kad nadjem nekog ko to dobro radi, bum sredio i to...

a na meet...huh...mozda prek ljeta jer mi skut u Varazdinu, pa dok bude nova radilica gore, onda cu se usudit dopeljat ga na dan dva u Zg...problem je kaj ga nemam gdje drzat u ZG, a i vec su mi ga 3 puta pokusali ukrast...

doritos:

--- Citat: Ghoul - 26 Siječanj, 2010, 00:29:47 ---to sve govorim o "teoretskim" konjima haha na radilici...ovo na kotacu je naravno druga prica...ali trebalo bi sve to skupa moc zavrtit skut do 110-120 km/h...

@ doritos - hvala, jedini šipteraj mi je ova naljka Nitro na zicu...jbg, ukrali mi prije par godina pred skolom kacigu iz gepeka i razdrapali zic :( i jos do danas nisam nanovo tapeciro zic pa eto...kad nadjem nekog ko to dobro radi, bum sredio i to...

a na meet...huh...mozda prek ljeta jer mi skut u Varazdinu, pa dok bude nova radilica gore, onda cu se usudit dopeljat ga na dan dva u Zg...problem je kaj ga nemam gdje drzat u ZG, a i vec su mi ga 3 puta pokusali ukrast...

--- Kraj citata ---
...ma pusti konje, sve je to drugacije na cesti, kako je prenos slozen--to dolazi do izrazaja dosta...a steta sta nemas di ostavljati skut u zg...

Ghoul:

--- Citat: doritos - 26 Siječanj, 2010, 00:49:26 ---...ma pusti konje, sve je to drugacije na cesti, kako je prenos slozen--to dolazi do izrazaja dosta...a steta sta nemas di ostavljati skut u zg...

--- Kraj citata ---

ma znam, to mi manje bitno...ali stvarno se osjeti ogromna razlika u ubrzanju...radi puno ljepse nego due i nardo...kontroliranije...ravnomjernije razvija snagu...bar do 60 km/h i u medjuubrzanjima kod manjih brzina kolko sam se uspio provozat po kvartu u radionicarskoj kuti, bez kacige i bez bocnih lijevih maski! XD

meni je glavno da sam dobil ono kaj sam htel...kvalitetan setup sa najboljim iz base i midrace svijeta!

jos kad bgm evolution radilica fino legne i jos malo prijenos...nadam se da cu onda bar 2-3 godine bit zadovoljan, a poslije... :toothy9:

doritos:
..super mi je to max izvlacenje iz base termo grupe , interesantno i cool... ;D

sto se vise vrti, treba i vise ulja...ako ti je ukljucena uljna pumpa usipaj i u rezervar malo ulja, bolje da dimi nego da zacvika zbok manjka ulja a bome treba posto su dosta veliki okretaji za base-midrace giza kit...

Ghoul:
heh, za upola cijene sam dobio novi kit prakticki...jedino je klip bio skup ko kuga...

a za ulje...pa sad kod razrade sipam cep ulja na rezervoar...ali poslije nece vise bit potrebe...koristim TTS zasad, a mozda i predjem na neku polusintetiku...TTS je ipak malo preskup, nepotreban i napravi mi čumez po spuhu i kod cilindra...pa ti cisti to svako malo...  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju