Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 70 SP 54 Žuta Zver
Ghoul:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Siječanj, 2010, 00:07:16 ---uvjerio sam se kako radi troph by Hac+ s6 pro,bas je motor cupao,ne znam sto je točno dirao ali nisu bile neke velike preinake....ma mora da su ovdje dizani timinzi,nema druge...a to da je gore kao tpr,čisto sumnjam ;)
--- Kraj citata ---
a setup je radjen tako da na 11 000 rpm daje 14 konja...jer mi spuh nejde bas vise od tog...s nekim jacim spuhom bi jos vise trgalo...
ostalo nebum govoril, a ak kaj koga zanima dal je to tak il nije, obratite se Jurči...
mislim, jedino kaj nije dirano su intake i boost portovi koji su sami po sebi dovoljno veliki i to je to...sve ostalo je modificirano...
aeroxtuning:
Super ;) jeste setup povrgnuli ispitu ili samo tako kažeš cca 14 ks?
Ghoul:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Siječanj, 2010, 00:21:28 ---Super ;) jeste setup povrgnuli ispitu ili samo tako kažeš cca 14 ks?
--- Kraj citata ---
a cuj...to opet sad ne znam dal smijem govorit...XD
ugl, preko par matematickih formula, daje sa 24 karbom nesto oko 14,5 KS na 11k rpm...tako da sa dell 21 bi tu bilo oko 14...mozda nijansu nize, ali nebitno...dalo bi se izvuc valjda jos vise sa stelanjem kuta paljenja, ali to mi netreba jer se vecinom vozim na duge ture i ne zelim forsat max iz masine...
aeroxtuning:
lijepo,lijepo :)
doritos:
JEDINI runner 50 koji me se zbilja svidja od tolko njih po zg :) em izgledom i em set up :icon_thumright:.....ljepo, samo napred...valjda se vidimo na kojem meetu u zg... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju